Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Marknadschef

Telge Energi, Södertälje

Ansök nu

Marknadschef med digitalt fokus till Telge Energi

Har du gedigen erfarenhet av framgångsrik, digital marknadskommunikation? Har du ett coachande ledarskap och tillit till människors förmåga? Ser du hållbarhet som en av vår tids viktigaste frågor och vill arbeta för ett bolag som vill göra skillnad på riktigt? Då kan det vara just dig vi söker som marknadschef till Telge Energi i Södertälje.

En dag på jobbet som marknadschef hos oss
Du leder det strategiska marknadsarbetet och har tio självgående och högpresterande specialister på marknadsavdelningen som i sann laganda hjälper dig att nå målen. Just mål är något vi nördat ner oss i, vi gillar att mäta och ständigt trimma kundresor och flöden så att de dels maxar effekt, dels skapar en grym kundupplevelse. Hos oss är det självklart att sätta kunden i centrum, för visst håller du med om att kundnytta kommer före affärsnytta och aldrig omvänt? Du har en grundtrygghet i digital marknadskommunikation och kan se dess möjligheter, så du får en central roll i bolaget och driver marknadsfrågorna i Telge Energis ledningsgrupp. Du rapporterar till vd och har ett mycket tätt samarbete med övriga i organisationen.

Några av dina arbetsuppgifter:

 • Ansvarar för långsiktiga marknads- och försäljningsmål liksom aktiviteter i närtid för att nå kortare tillväxtmål.

 • Delaktig i att ta fram den gemensamma försäljnings- och marknadsplanen inklusive KPI:er inom till exempel onlineförsäljning och leadsgenerering.

 • Koordinera externa byråer.

 • Personalansvar för tio medarbetare.

Mer om ditt nya jobb
Här får du jobba med ett av Sveriges mest ansedda varumärken, vilket vi är glada för eftersom vår bransch är i förändring och vi är med och driver utvecklingen. Du välkomnas i en gemenskap, till ett gäng som trivs i en resultatinriktad men prestigelös miljö. Vi hoppas att du - liksom vi - ser värdet av marknadskommunikation i relation till kundlojalitet och dialog. Vi söker en person som vill utveckla och förbättra, snarare än att skapa nytt från grunden.

­Det här är du
Vi söker dig som är affärsorienterad och analytisk med förståelse och genuint intresse för kundernas behov. Vi tror att du har stor erfarenhet av marknadsföring och nu vill ta nästa steg och utveckla ditt ledarskap. Du kan leda med omtanke om andra och ser värdet av att ge stort ansvar till de specialister du har till ditt förfogande - på varje position motsvarande en inhousebyrå. Du behöver också ha ett stort intresse för människor och deras motivation. Som person är du positiv och har lätt för att anpassa dig till nya situationer med god förmåga att både leda dig själv och andra. Vi tror också att du gillar struktur, ordning och reda. På Telge Energi är åra kärnvärden inte bara ord på ett papper, vi agerar, kommunicerar och fattar beslut enligt våra ord rebelliska, ödmjuka, tydliga och engagerade.

Krav

 • Relevant högskoleutbildning.

 • Dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva marknadsarbete.

 • Ledarskapserfarenhet och erfarenhet av ett coachande, målstyrande, behovsstödjande ledarskap.

 • Djup och bred kunskap om digital marknadsföring .

 • Erfarenhet som kravställare mot externa leverantörer.

Meriter

 • Kunskaper om elmarknaden.

 • Erfarenhet av lean och ett agilt arbetssätt.

 • Erfarenhet av försäljning.

 • Flerspråkig.

Det här är vi
Välkommen till Telge Energi - en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Läs mer på https://www.telge.se/jobba/vi-erbjuder/

Om Telge Energi
Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu står vi inför vår viktigaste utmaning någonsin - att göra det möjligt för människor och företag att agera hållbart.

Telge Energi som bolag drivs av att göra bättre varje dag. Vi har växlat över till el Bra Miljöval från förnybara källor. Vi driver dessutom flera initiativ utanför vår kärnaffär exempelvis barnens egna klimatpris Childrens Climate Prize.

Vi jobbar i ett öppet kontorslandskap med närhet till alla avdelningar. Här är det enkelt att tala med varandra och ge feedback för att nå bästa möjliga resultat. Vi trivs väldigt bra ihop och har tid till att skratta med varandra samtidigt som vi fokuserar för affärens bästa. Vårt fokus är försäljning och kundnöjdhet. Läs mer på www.telgeenergi.se.

Ansök idag
Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka din ansökan så snart som möjligt, men allra senast 9 oktober 2020 via länken. I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. För frågor kontakta Ellen Engström, Ellen.Engstrom@se.experis.com, telefon 08-7642427. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision som du når på 08-550 220 00.

Publicerad 2020-09-16

Ansök nu