Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag02.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Marknadsinriktad digital kommunikatör

Locum, Stockholm

Ansök nu

Vill du bidra till attraktiva och hållbara vårdmiljöer inom sjukvården? Sök jobb hos oss på Locums kommunikationsenhet. Här har du chans att göra något livsviktigt – på riktigt!

Vi söker dig som är:

  • van att arbeta med PR och media

  • skicklig och snabb skribent

  • digital klippa med fokus på sociala medier, webb och gärna film

  • erfaren projektledare med starkt driv som vill arbeta med kundkommunikation för några av Stockholms läns sjukhus

Vi förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, proaktivitet, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vad innebär rollen?

Vår uppgift på kommunikationsenheten är att stärka kundupplevelsen, varumärket och öka vår attraktivitet - att stöjda Locums affär helt enkelt. Nu sätter vi ytterligare fokus på våra digitala insatser, på vårt PR- och mediearbete liksom på att utvärdera och analysera våra kommunikationsinsatser . I vårt arbete med webb, film, sociala kanaler behöver vi ytterligare kompetens och operativa resurser. Här kan du bidra!

Alla kommunikatörer på enheten ansvarar även för Locums kommunikation inom några sjukhus. Ett kommunikationsansvar kan exempelvis vara för Danderyds eller Södertälje sjukhus. För ditt sjukhus planerar du proaktivt kommunikationsinsatser och ser framför allt till att operativt utföra dem. En av utmaningarna och tjusningarna i det här jobbet är att få arbeta både strategiskt och operativt. 

Tillsammans med övriga medarbetare inom enheten är du ett stöd i kommunikationsfrågor till hela organisationen. Kommunikationsenheten består idag av sju personer. Du kommer att ha kollegor att samarbeta med och tillsammans lösa de utmaningar som uppstår. Vissa ansvarsområden kommer att vara förutbestämda, men mycket arbete är också löpande kommunikationsinsatser. Tjänsten innefattar jourverksamhet och är placerad på Locums kontor på Södermalm i Stockholm. Du rapporterar till Locums kommunikationschef.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har mycket god vana av digital marknadskommunikation, du är erfaren kommunikatör inom PR och media samt en god skribent. Du är van vid att snabbt sätta dig in i och driva nya projekt, att samarbeta med många människor och leverera i tid.

Kommunikationsutbildning eller annan lämplig akademisk utbildning är ett krav liksom minst fem års erfarenhet som kommunikatör eller liknande. Mycket goda kunskaper i det svenska språket är grundläggande.

I ditt arbete är du strukturerad och serviceinriktad med förmåga att prioritera. Eftersom det på en kommunikationsenhet ibland måste gå snabbt, är du van att hantera snabba vändningar och ändrade förutsättningar. Då tjänsten innefattar stor del löpande arbetsuppgifter i kommunikationsprojekt är du prestigelös och orädd för att kavla upp ärmarna då det behövs.

Vad gör vi på Locum och vad kan vi erbjuda dig?

Vi förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, proaktivitet, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.

Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med samhällsnytta i fokus. Här finns också kompetenta kollegor, du får kontinuerlig kompetensutveckling och har goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss.

Vårt medarbetarlöfte

Hos Locum får du jobba med de mest komplexa fastigheter som finns, ansvara för utmanande byggprojekt, du får en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt, samtidigt som du arbetar tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord och ordning och reda. Vårt samarbete kollegor emellan präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök nu" och sedan ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Publicerad 2020-03-25

Ansök nu