Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag19.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Marknadskoordinator

Kia Motors Sweden AB, Stockholm

Ansök nu

Vill du jobba med Sveriges näst mest rekommenderade varumärke? Har du den stilistiska spetsen som krävs i sociala medier? Är du administrativt lagd för att sköta uppföljning och kontroll av lokala marknadsaktiviteter? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en driven och energifylld medarbetare till vår marknadsavdelning. Vi erbjuder ett brett spektra av arbetsuppgifter för att ytterligare stärka Kias försäljning i Sverige.

Tjänsten är i nuläget en konsulttjänst med heltidsuppdrag hos oss. Anställning (visstid) sker via vår reklambyrå, Familjen.

Rollen som Marknadskoordinator
Du kommer långsiktigt att arbeta för att kommunicera och stärka varumärket Kia och utveckla våra kundrelationer. Det ankommer på dig att säkerställa en effektiv kontroll och uppföljning av lokal marknadsföring från våra återförsäljare. Löpande arbetar du med sökordsannonsering och ser till att vi optimerar våra programmatiska köp. Därtill utvecklar du vår närvaro i sociala medier.

Tillsammans med övrig personal inom marknadsteamet deltar du i arbetet med att planera och koordinera material för våra kampanjer samt för våra event och sponsringsaktiviteter.

Dina projekt driver du förstås med professionalitet, god kvalitet, kontroll och inom budgetramar.

Du kommer att jobba mycket självständigt men ingår i ett marknadsföringsteam där du rapporterar till Teamleader Marketing. Placeringen av denna tjänst är vid vårt huvudkontor i Upplands Väsby.

Din profil
Vi söker dig med examen inom Marknadsföring på högskolenivå. Därtill har du tidigare arbetat minst 2 år med liknande arbetsuppgifter.

Givetvis har du stort intresse av och fallenhet för kommunikation. Känsla för språk, bild och stilistik är viktiga egenskaper. Samt förmåga till organisation och struktur. Därtill vill vi att du har goda kunskaper i Officepaketet. Förutom svenska behärskar du även engelska väl.

Som person är du driven och resultatfokuserad. Då tjänsten är mångfacetterad ställs det krav på dig att hantera olika projekt samtidigt, kunna prioritera, strukturera och kommunicera. En god social kompentens är en förutsättning för tjänsten då du har många kontaktytor både internt och externt.

Är du dessutom öppen, positiv och gillar när det händer mycket så kommer du att passa in i vårt team.

Ansökan
Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Om Kia Motors
Kia Motors Corporation (www.kia.com/worldwide) bildades 1944 och är Koreas äldsta biltillverkare. Kia har som mål att bli ett av världens främsta bilmärken. Kias 15 fabriker och monteringsanläggningar i tio länder producerar över 2,5 miljoner bilar per år som säljs i 149 länder. Kia har idag mer än 50 000 anställda. Vi är huvudsponsor av Australian Open och officiell bilsponsor av FIFA world Cup.

Tack vare toppmoderna fabriker, specialutbildade servicetekniker och serviceprogram kan vi erbjuda 7 års nybilsgaranti från fabrik på alla modeller. Kias modellprogram präglas av design, kvalitet, säkerhet, effektiva el-, bensin-, diesel- och hybridmotorer till ett konkurrenskraftigt pris.

Kia Motors Sweden AB (www.kia.com) etablerades 2004 och har växt mycket snabbt de senaste åren. Idag är Kia Sveriges tredje största bilmärke. Vi har för närvarande 83 återförsäljare och ca 90 serviceverkstäder spridda över landet och det rullar över 200 000 Kia-bilar ute på de svenska vägarna. Vi ansvarar för import, produktplanering, försäljning, service, utbildning, reservdelsadministration, marknadsföring och information för Kia i Sverige. Vi erbjuder även tjänster som t ex Kia originalservice, Kia bilförsäkring och Kia bilfinansiering via billån, privatleasing och leasing för tjänstebilar/förmånsbilar/företagsbilar.

På Sverigekontoret i Upplands Väsby norr om Stockholm arbetar idag drygt 70 personer. Vår företagskultur domineras av ett dynamiskt förhållningssätt där vi är snabbfotade och förändringsbenägna i vårt arbetssätt. Vi är säljorienterade och sätter kunden i fokus, vilket gör att vi kontinuerligt försöker optimera vår affär och lansera produkter och tjänster som efterfrågas i marknaden. Lokalt har vi en platt organisation där allas insats är värdefull och där vi tillsammans hjälps åt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en lyckosam affär och en miljö där vi trivs och vill bidra.

Publicerad 2020-02-14

Ansök nu