Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag25.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Motion Graphic Designer

Tre, Stockholm

Ansök nu

Tre söker Motion Graphic Designer till prisbelönt inhousebyrå

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Under 2018 har vi på Tre bytt lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera. Varmt välkommen till Tre.

Nu söker Tre en Motion Graphic Designer till vår prisbelönta inhousebyrå, Creative Agency. Utöver att ha utsetts till Sveriges bästa inhousebyrå (2015 & 2018) kan vi också locka med en fantastisk företagskultur. Så fantastisk att vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser sex år i rad (Great Place to Work).

Vad kommer du får göra?
Som Motion Graphic Designer kommer du att ansvara för att kreera och producera digitalt rörligt material för alla våra externa och interna kanaler. Du producerar rörligt material för alla våra kampanjer i köpt media som DOOH och online, men även för våra egna butiker och interna kanaler. Ofta produceras rörligt material utifrån guidelines framtagna utav AD och Copywriter. Ibland gör du hela produktionen själv, från ett grafiskt grundmaterial till färdig video. Du stöttar även AD i att utforska det rörliga mediet. Du kommer jobba nära två andra motion graphic designers och ingå i ett kreativt team med AD, copy, grafiska formgivare och produktionsledare.

Vem är du?
Kanske har du som söker tjänsten några års erfarenhet av att arbeta som Motion Graphic Designer på produktionsbyrå, digital byrå eller varför inte inhousebyrå. Eller också är du en talangfull entusiast som nyligen slutfört din utbildning inom design och animation och vill ta nästa steg. Oavsett så är du en kreativ och duktig animatör, teknikintresserad och har en mycket bra grafisk känsla. Du förstår och kan effektivt producera rörlig kommunikation utifrån brief. Du har stor erfarenhet av att jobba i After Effects, har viss kunskap inom Adobe Creative Suite och kan 3D-modellering och animation, genom Cinema 4D. Om du dessutom har kunskap i Arnold Render så är det en stor bonus.

Vi tror att du vill utvecklas som Motion Designer hos en av Sveriges största reklamköpare. Vi söker dig som är engagerad, kvalitetsmedveten och noggrann. Du behöver vara service minded och snabbt kunna hugga in där det behövs. Som person är du social, flexibel och prestigelös. Du brinner såklart dessutom för digital rörlig media och är tekniskt bevandrad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start så snart som möjligt. Sök tjänsten idag då vi gör vårt urval fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

Contact
Malin Johansson,
malin.johansson@tre.se

Publicerad 2020-01-29

Ansök nu