Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag23.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Nyhetsjournalist

Skaraborgs Läns Tidning, Skara

Ansök nu

Nu söker vi en nyhetsjournalist till Skaraborgs Läns Tidning - nominerad till priset Årets redaktion 2019. Här arbetar du tillsammans med tre kollegor för att göra fördjupning och granskning vid sidan av snabb och vass rapportering i breakingläge.

Vi letar efter en driven nyhetsjägare med tidigare erfarenhet av journalistiskt arbete på en redaktion. Du behöver kunna skriva, ta bilder, filma samt medverka livesändning i händelse av större nyhetshändelser. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av att granska kommunen och att du tycker att det är roligt att söka nyheter i den lokala politiken samt i nämndshandlingar och diarier.

SkLT är en liten redaktion med höga ambitioner. Här jobbar man alltid med en granskning eller artikelserie vid sidan av det ordinarie nyhetsarbetet, som omfattar bevakning av Skara kommun och i viss mån också Vara och Götene. Du arbetsleds av nyhetsredaktören på plats i Skara men behöver också själv kunna bidra till lokaljournalistiken med egna idéer och nyhetsuppslag. Körkort är ett krav.

Placeringsort: Skara
Anställningsform:
 Tillsvidare - tjänstgöring under kvällar och helger kan ingå.
Tillträde: 
Mars 2021
Sista ansökningsdag:
 2021-01-31

Vi träffar kandidater löpande under rekryteringsperioden - hör gärna av dig så fort som möjligt. Ansökan sker genom "ansök nu" här på sidan och ska innehålla CV, personligt brev och ett arbetsprov.

Frågor om tjänsten: Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare: patricia.svensson@vgt.se eller 0515- 670401.

Facklig kontaktperson: Marianne Carlsson, marianne.carlsson@vgt.se eller 0500-78 48 59.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-12-01

Ansök nu