Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Nyhetsreporter

Bonnier News Local, Falun

Ansök nu

Vi söker nyhetsreporter till vår redaktion i Falun.
En av våra reportrar går i pension och då söker vi en ny reporter.
Vi söker dig som är en driven och engagerad nyhetsreporter som kan leverera snabba korta nyheter men även längre fördjupningar och intressanta berättelser.
Du ska ha ett stort samhällsintresse och vara nyfiken på det som sker lokalt och det som berör och påverkar människors vardag i Dalarna.
Du ska kunna uttrycka dig väl i text och tal. Du ska kunna fotografera. Det är meriterande om du kan filma och göra TV-inslag och hantera livesändningar vid större nyhetshändelser.
Dala-Demokraten prioriterar digitala publiceringar på vår sajt, dalademokraten.se och sociala medier så du som söker ska också kunna hantera det.
Du jobbar ofta självständigt men också i samarbete med andra reportrar på redaktionen.

Vi söker dig med journalistisk utbildning eller likvärdig erfarenhet.

Vår redaktion finns i Falun men vi har hela Dalarna som bevakningsområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och referenser med kontaktuppgifter. Körkort för bil, B-körkort, är ett krav.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast 10 december.

Intervjuerna görs löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten: Peter Carlsson, peter.carlsson@daladem.se 023-475 62, redaktionschef och ansvarig utgivare, Dala-Demokraten och dalademokraten.se

Facklig kontakt för SJF: Eric Salomonsson, eric.salomonsson@daladem.se 023-475 11.
Välkommen med din ansökan.

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-10-25

Ansök nu