Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Paid Social Media/SEM Specialist

Handelsanställdas förbund, Stockholm

Ansök nu

Är du en stjärna som brinner för att utvärdera och optimera? Som specialist kommer du att vara en viktig del i genomförandet av effektdrivande kampanjer på bl.a. Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter och andra sociala mediekanaler samt Google Ads.

I rollen kommer du ha en viktig uppgift i vårt kampanjteam och på hela enheten Opinion och Kommunikation. Du kommer ingå i Kommunikationsgruppen som har ansvar för: varumärket, den grafiska profilen, webben, reklam, media, kommunikation till förtroendevalda, blivande medlemmar samt sociala medier.

Ditt främsta ansvarsområde är att hantera vår annonsering i sociala kanaler. Du kommer att planera, köpa, optimera och löpande rapportera på våra sociala medie-kampanjer. Vidare kommer du att kontinuerligt analysera och utvärdera kampanjresultat baserat på uppsatta mål. I rollen arbetar du även med att sätta upp strategi kring vår sökordsannonsering. Du arbetar operativt och fyller en viktig funktion i vårt kampanjarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Sätta upp kampanjer och följa upp, utvärdera och optimera dessa

  • Samla in och analysera data som underlag för att löpande utveckla annonsering

Är du den vi söker?

  • Utbildning från t.ex. Hyper Island, Berghs eller akademisk utbildning inom marknadsföring och kommunikation. Alternativt relevant arbetslivserfarenhet

  • Dokumenterad erfarenhet kring mätning av digital marknadsföring, uppföljning och analys

  • Dokumenterad erfarenhet av social media-annonsering

  • Goda kunskaper inom Google Analytics

För att trivas i rollen behöver du vara driven, social, varm och brinna för din verksamhet. Du gillar att samarbeta och ser det som en självklar del av jobbet.

Det här är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Placering är på Handels huvudkontor i centrala Stockholm, med viss flexibilitet att kunna jobba hemifrån. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 29 juni och på grund av semestertider kommer vi påbörja intervjuer först i början av augusti.

Om verksamheten
Handelsanställdas förbund är ett ungt och framgångsrikt fackförbund med cirka 155 000 medlemmar, det tredje största förbundet inom LO. Majoriteten av våra medlemmar arbetar inom detalj-/partihandeln, skönhetsbranschen och inom folkrörelser. Vår ambition är att bli ännu starkare! Därför söker vi dig som vill vara med på resan där vi skapar goda arbetsförhållanden för våra medlemmar.

Ytterligare upplysningar lämnas av Karin Nordin Söderlund, Kommunikationschef, tfn 010-4508433. Fackliga frågor besvaras av Christer Högberg 010–4508067.

Handelsanställdas förbund välkomnar sökande oberoende av funktionsnedsättning, kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, sexuell läggning samt religion eller annan trosuppfattning.

Publicerad 2022-05-27

Ansök nu