Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

PR-ansvarig

Atea, Stockholm

Ansök nu

Är du en skicklig och djärv kommunikatör som är välbekant med värdet av proaktiv PR? Vill du utveckla och driva Ateas PR och delar av kommunikationsarbetet? Du kommer att arbeta inom ett framgångsrikt marknadsteam bestående av många specialistkollegor som alla driver sina egna områden. Du kommer att agera strategiskt bollplank till Ateas VD och övrig ledningsgrupp i PR och kommunikationsfrågor. Dessutom hanterar du bolagets kris- och incidentkommunikation på lokal och nationell nivå. Utöver detta har du ett spännande ansvar att hitta och lyfta nyhetsvärdet vid event, tillsättningar, tagna affärer och olika affärsinitiativ. Du hjälper våra lokalkontor såväl som nationella enheter att hitta vassa nyhetsvinklar och coachar dem i kontakten med media. Du jobbar nära kommunikationsteamet och skapar content för vår webbplats och våra sociala kanaler. Du ansvarar också för den finansiella rapporteringen kvartalsvis och bistår även vid andra typer av pressmeddelanden.

Vi erbjuder ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en stor bredd och höjd i dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är en lagspelare med en naturlig fallenhet för det skrivna ordet, har en utbildning inom området och ett par års praktisk arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Du är skicklig på att formulera dig i tal och skrift och behärskar engelska på en god nivå. Du är prestigelös och tycker om att ha många kontaktytor. I den här rollen får du saker och ting att hända.

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! För att vi ska kunna ta del av dina kvalifikationer behöver vi ditt CV samt svar på två frågor som vi ser som centrala för att lyckas i tjänsten. Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Torbjörn Jonsson, Marknadschef via torbjorn.jonsson@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2020-10-05

Ansök nu