Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

PR-rådgivare

Jung Relations, Stockholm

Ansök nu

Vill du jobba med människor som är nyfikna, schyssta, stolta och gillar att samarbeta och lära sig nya saker? Vill du skapa progressiv och inkluderande kommunikation tillsammans med oss? Ansök nu!

Är du en vass kommunikatör som vill skapa progressiv och inkluderande kommunikation för olika varumärken på byrå? Vilken tur, för vi söker just nu en rådgivare med gedigen kunskap, hantverkshöjd och erfarenhet inom PR och sociala medier till Jung.

Om rollen

Rollen som PR-rådgivare är varierad och kan innefatta olika ansvar beroende på individuell kompetens och uppdragens art. Du kommer att arbeta med strategisk rådgivning för PR och sociala medier, idéutveckling, projektledning och praktiskt genomförande av kampanjer och kommunikationsinsatser. Du får jobba i flera kundteam tillsammans med slipade projektledare, kreatörer, strateger, rådgivare och producenter.

Om dig

 • Du vill skapa kreativ kommunikation och brinner för det förtjänade perspektivet. 

 • Du har relevant utbildning inom kommunikation och 3-5 års erfarenhet av att jobba med PR och kommunikation, med fördel från byråsidan. 

 • Du hänger med i nyhetsflödet och har ett gediget intresse av populärkultur och samhällstrender.

 • Du är självgående och är van vid att driva projekt och team.

 • Du har god erfarenhet och aktuell kunskap inom PR-hantverket; till exempel rådgivning, mediebearbetning, medierelationer, researcharbete, framtagande av budskapsplattformar och PR-planer. 

 • Du är en duktig skribent som har erfarenhet av att skriva allt från pressmeddelanden till copy för sociala medier. 

 • Du har god förståelse för sociala medier och har arbetat med till exempel urval av influencers och kanalval.

 • Du är flytande i svenska och kan uttrycka dig väl på engelska i både tal och skrift.

 • Krishantering och medieträning är meriterande, men ej krav.

Om Jung

 • Jung är en boutiquebyrå specialiserad på oemotståndlig kreativitet som ger effekt. Vi utgår från att varumärken måste förtjäna människors uppmärksamhet, förtroende och kärlek.  

 • Vi skapar prisbelönt, progressiv och inkluderande kommunikation för uppdragsgivare som Head & Shoulders, Google, Spotify, adidas, EA Games och Sonos.

 • Vi är en relativt platt organisation som utgår från självledarskap. Det betyder att vi alla tar ansvar för att bygga en kreativ, hållbar, jämställd, lärande och motiverande kultur. 

 • Idag är vi 45 personer. Det som förenar oss är att vi är intresserade av människor, kommunikation, samtidsfrågor och populärkultur. Vi vill anställa människor med olika bakgrunder och erfarenheter eftersom mångfald gör oss bättre. Om du delar våra värderingar och vill skapa progressiv och inkluderande kommunikation – ansök snarast!

Om ansökan

Sista ansökningsdag är 17 maj 2021. Vår förhoppning är att vi börjar jobba tillsammans efter sommaren. Anställningen är en tillsvidareanställning med initial provanställning om 6 månader. Ladda upp CV och personligt brev, samt om du har andra presentationer/PR-planer som du skulle vilja prata om första gången vi ses! I den här rekryteringsprocessen kommer vi att använda oss av tester och anonymiserade ansökningar i ett första urval för att alla ansökningar ska bli bedömda på likvärdiga och sakliga grunder. Systemet anonymiserar din ansökan så det är inget som du behöver tänka på.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2021-04-29

Ansök nu