Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Produktionsledare

Bonnier News Brand Studio, Stockholm

Ansök nu

Bonnier News Brand Studio är en contentbyrå med det primära uppdraget att förflytta varumärken genom konceptutveckling och kommersiell storytelling. 2021 gjorde vi vårt bästa år någonsin, och söker nu en driven och ambitiös produktionsledare till Concept & Design-teamet för anställning eller konsultuppdrag.

Om rollen

I rollen är du en förtroendeingivande samordnare med förmågan att sätta dig in i och förstå kundens behov, för att tillsammans med projektgrupper skapa de vassaste nativekoncepten och de mest kreativa konceptuella lösningarna. Du kommer att jobba med olika typer av kunder, från småföretag till några av världens absolut största varumärken.

Brand Studio är en del av Bonnier News Sales organisation och har ett brett genomslag inom Bonnier News publiceringskanaler, både digitalt och i print. Bonnier News, med sin styrka som Sveriges största mediehus, når dagligen över sex miljoner läsare.

Bonnier News Brand Studio har under en längre period varit i en expansiv utvecklingsfas och har en central position i organisationen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att hålla samman projektgrupper och sköta kontakten med våra kunder hela vägen från produktion till leverans och uppföljning. Främst i Brand Studios native och content display-produkter, men vi satsar också på liveshopping och jobbar tätt med vår egen reklam- och contentbyrå Studio Agency.

De främsta arbetsuppgifterna är

 • Agera spindeln i nätet mellan våra team – Editorial, Concept & Design och Insight.

 • Ta fram projektplaner och budgetar och se till att de efterlevs.

 • Ansvara för kundkontakt under hela projektet.

 • Offerera produktioner vid behov.

 • Samordna interna retrospektiva möten efter avslutad kampanj.

 • Rapportera till Head of Concept & Design.

Vem är du?

Vi söker en lagspelare som är driven, social och välorganiserad. För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en "doer" med god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete. Du är flexibel, älskar förändringar och trivs i en miljö där vi är i ständig utveckling. Du kommer jobba i en organisation som har ambition att leda den digitala utvecklingen samtidigt som vi vårdar vår printaffär. Vi värderar personliga egenskaper högt och ser att du är en person som är en relationsskapare, hos oss jobbar man nära både den publicistiska verksamheten och vår kraftfulla säljorganisation.

Kvalifikationer

 • Du har ett starkt organisatoriskt sinne och är bekväm med att driva produktioner själv eller tillsammans med andra.

 • Du är proaktiv, informativ, övervakar och leder projektgrupper på ett välorganiserat och tryggt sätt.

 • Du är van vid att ansvara för tidplaner, budgetar och att leda avstämningar med kunder.

 • Du har utmärkta kommunikativa färdigheter och är en god relationsbyggare.

 • Du har en god förståelse för den kreativa processen och erfarenhet av liknande tjänst på tex byrå, produktionsbolag eller annat mediaföretag.

Meriterande

 • Meriterande med erfarenhet av native, content display eller liveshopping.

 • Meriterande med erfarenhet från mediehus eller journalistisk verksamhet.

 • Meriterande med erfarenhet av sociala medier, influencer marketing eller tv-produktion.

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, eller ett längre konsultavtal.

Du kommer att tillhöra Concept & Design inom Brand Studio och rapporterar till Head of Fredrik Hagdahl och tillsammans sitter vi i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm, när pandemin så tillåter. En del av jobbet kan ske från hemmet, i samråd med chef.

Bonnier News jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som det tillför verksamheten. Vi värdesätter också engagemang i den digital transformation som vi befinner oss i för att göra vår journalistik och våra tjänster ännu mer tillgängliga för ännu fler.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.


OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2022-01-13

Ansök nu