Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Produktionsledare

NARVA, Stockholm

Ansök nu

Narva är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Vi växer, kunderna är på bra humör och därför behöver vi bli fler. Nu söker vi en produktionsledare som vill arbeta tillsammans med oss och i samarbete med några av Sveriges mest välkända och intressanta företag.

På Narva kommer du in i en dynamisk miljö som andas lika delar kreativitet och affärsskapande. Dina nya kollegor har olika bakgrund och expertområden vilket skapar stor potential för din egen utveckling. Du får snabbt eget ansvar och stora möjligheter att påverka din arbetsdag.

Rollen:

Vi söker dig som gillar att hålla ordning och reda när tempot är högt. På Narva kommer du att vara spindeln i nätet med många kontaktytor och du är ofta den som ansvarar för att alla inblandade har koll på vem som gör vad. Att planera bemanningen i uppdrag, att vid behov ta in rätt underkonsulter och att säkerställa planeringen av projekt är några av de arbetsuppgifter som väntar. Vår vardag präglas av korta deadlines och förändrade förutsättningar, vilket gör att du behöver ha förmågan att vara lugn i stormen. Exempel på projekt som du kommer att arbeta med är b.la kampanjsajter, SoMe-kampanjer, banners, native-annonser, explainers, intervjufilmer med mera.

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat några år som operativ projektledare eller produktionsledare på byrå och har full koll på processen för att producera, färdigställa och leverera material, framför allt för digitala kanaler men också för print. För att lyckas i jobbet behöver du gilla att samarbeta med både kunder och kollegor, vara strukturerad och kommunikativ.

  • Du har minst 3–5 års arbetslivserfarenhet av projekt- och produktionsledning inom digital marknadsföring på byrå.

  • Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att produktionsleda rörliga produktioner.

  • Du har erfarenhet av att hantera tidplaner, offerter och faktureringsunderlag

  • Det är meriterande om du har baskunskaper i Adobe CC och CMS verktyg som t.ex. Episerver, Wordpress och Webflow.

  • Har du även jobbat med print är det en bonus.

Om Narva

Narva är en ledande nordisk kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att hantera dagliga kommunikationsutmaningar i en snabbrörlig omvärld. Tillsammans med våra kunder skapar vi ökat förtroende och driver hållbar förändring. Narva erbjuder expertis inom bland annat finansiell kommunikation, hållbarhet, life science, kriskommunikation, marknadskommunikation och public affairs. Titta in på Narva.se och se exempel på vad vi gör för några av våra kunder.

Vi är cirka 70 medarbetare och har kontor i Stockholm och Göteborg. 

Har du frågor om jobbet, skicka ett mail till Cathrine.walfridsson@narva.se

Ansökningstiden går ut 2022-08-15, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Publicerad 2022-07-11

Ansök nu