Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare kommunikation

Telge AB, Södertälje

Ansök nu

Vågar du välja frihet och ansvar? Är du en idérik kommunikatör med projektledarerfarenhet. Vill du arbeta på en avdelning som har högt till tak och riktigt kul på jobbet? Då ska du fortsätta att läsa. Just nu söker vi nämligen med ljus och lykta efter en projektledare som ska komplettera vårt kommunikationsteam. Vågar vi välja varandra?

Så här säger Malin Pettersson, rekryterande chef, om rollen:

Som projektledare på kommunikationsavdelningen kommer du att leda och fördela projekt och uppgifter, både interna och externa. Du är den som sätter kommunikationsplanen (och ser till att tidsplanen hålls) och bidrar med din strategiska höjd för att få fram bra budskap som landar väl hos mottagaren. Du sätter ihop och inspirerar kreativa team så att de skapar kommunikation på toppnivå.

Arbetsuppgifter och ansvar

I denna roll kommer du att vara fokuserad på strategisk och operativ projektledning för moderbolaget Telge AB. Du kommer vara kontaktpersonen mellan Kommunikationsavdelningen och övriga avdelningar inom Telge AB, till exempel HR-staben och arbetet med Employer Branding, koncernstaben och arbetet med hållbarhetskommunikation och koncernplan. Du kommer ha din hemvist på Kommunikationsavdelningen där du har ett internt team av kreatörer till din hjälp. Du rapporterar till marknads- och kommunikationsdirektören.

Vi är Telge AB

Välkommen till Telge AB – en del av Telgekoncernen. Inom Telgekoncernen uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag och är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet. Nu i pandemin arbetar vi mycket på distans, och även framöver ser vi att någon form av hybrid-arbete skulle passa oss på Kommunikationsavdelningen.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell för den här rollen behöver du ha relevant utbildning inom kommunikation/projektledning och erfarenhet av projektledning. Som person är du prestigelös och nyfiken, med bra driv och hög initiativförmåga. 

Du behöver dessutom känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Mycket bra svenska i tal och skrift och b-körkort tror vi också behövs för den här tjänsten.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av något eller flera av följande blir vi extra glada: Employer Branding, hållbarhetskommunikation, budgetarbete, arbete i större koncern, arbete i politisk styrd organisation, arbete i offentlig sektor, Lean, kännedom om Södertälje samt språkkunskaper i t.ex. syroyo, arabiska, persiska eller finska. Vi ser också att du har erfarenhet av att kommunicera i digitala kanaler.

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten, som kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 2 februari 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten, kontakta Malin Pettersson, rekryterande chef, på 070 851 58 98. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Veronika Löfström, HR-strateg, 08-550 211 57. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision eller Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08 550 220 00. 

Våga välja Telge

Våga välja Telge! Hos oss får du ett utvecklande arbete i expansiva Södertälje kommun, där 100 000 invånare väntar på att du ska göra skillnad i deras vardag. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, ett ledarskap som utmanar med omtanke, lean-tänk och bra förmåner är andra saker som väntar på dig, i en koncern med högt i tak och mångfald så att idéer och människor har plats att växa.

Publicerad 2021-12-22

Ansök nu