Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare Marketing B2B

Canon Svenska, Stockholm

Ansök nu

Är du en ansvarsfull och driven person som är van att arbeta självständigt och som enkelt kan växla mellan det strategiska och det operativa? Är du dessutom social, lyhörd och brinner för att skapa bra innehåll? Just nu söker vi en Projektledare inom Marketing B2B där du kommer att spela en stor och viktig roll i utvecklingen och genomförandet av marknadsaktiviteter. 

Brev från vår CMO 

Hej framtida kollega! Kanske jobbar du idag på en reklambyrå och vill komma närmare affärerna. Eller så jobbar du framgångsrikt med försäljning och har ännu mer kreativitet att ge. Här hamnar du i ett jobb fyllt av just kreativitet, aktivitet och möten med människor. Du gillar variation. Någon dag brainstormar du hur vi bäst får ut ett nytt erbjudande till marknaden. En annan dag står du och pratar med kunder på den road-show som blev resultatet av brainstormingen. Parallellt jobbar du med sociala medier och digital kampanjhantering. 

Du har många och varierande kontakter både inom Canon och externt. Säljare, återförsäljare, slutkunder och byråer. I marknadsteamet sitter bland annat produktchefer, som du jobbar med för att driva försäljningen. Men de du jobbar allra närmst, förutom mig, är Per och Jeanette, som har roller liknande din. Per är en fitnessguru med ett förflutet på reklambyråer, efter några år i krogsvängen. En trygg klippa med 11 års erfarenhet i jobbet. Jeanette är experten på media och grafisk produktion med 26 år på Canon. Själv är jag en fembarnsfar med 13 år i bolaget. Många års samlad Canon-erfarenhet i ett team där du bidrar med nya idéer och perspektiv från världen utanför. Utöver denna tjänst pågår andra rekryteringar till marknadsavdelningen och vi skapar ett kreativt team som är affärsdrivande och resultatfokuserat.

Branscherfarenhet är inget krav men du har jobbat i sammanhang där företag gör affärer med andra företag. Här är det små och stora skrivare, digitala tryckpressar, mjukvaror och tillhörande tjänster som vi jobbar med för att skapa värde för våra kunder. Lösningar som gör det lättare att jobba på kontoret, hemma eller remote. Det är riktigt kul! 

Vad vi ger

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.

Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Solna och vara en del av Marketing B2B-teamet. Vi har ett nära samarbete med våra olika säljkanaler, både direktförsäljning och partnerförsäljning, med produktchefer samt med vårt huvudkontor i London.  

Vad vi förväntar oss av dig

I den här tjänsten kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

  • Självständigt planera, driva, genomföra och följa upp säljdrivande kampanjer och aktiviteter.

  • Adoptera och implementera centrala aktiviteter och kampanjer.

  • Identifiera trender och insikter för att skapa bra innehåll.

  • Projektledning av marknadsinitiativ.

  • Kontakter och kravställande med byråer.

  • Nära samarbete med säljledning och partners.

  • Budgetansvar på projektnivå.

Är detta jobbet för dig? Hör av dig till oss! 

Erik Akenes, CMO, Canon Svenska 

Ytterligare Information

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, erik.akenes@canon.se. För frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR, olivia.agne@canon.se

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

Living and working together for the common good.

Publicerad 2022-09-15

Ansök nu