Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare, Marknadsavdelningen

PostNord, Stockholm

Ansök nu

Projektledare till Marknadsavdelningen (vikariat), Solna

Då en av våra medarbetare ska få tillökning söker vi nu en ny projektledarstjärna som vill vara med och driva PostNord Sveriges marknadsföring framåt!

Bli en del av vårt team
Marknadsavdelningen på PostNord är ett motiverat och kompetent team med högt i tak och härligt driv. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett av Sveriges mest kända varumärken som gjort en fantastisk varumärkesresa de senaste åren. Dina närmaste medarbetare kommer att vara dina härliga kollegor på Marknad tillsammans med Press & Internkommunikation, CRM, Kunderbjudande och Försäljning. Tillsammans arbetar vi med att vinna förtroende hos allmänheten och bidra till försäljning av våra produkter och tjänster.

Om rollen
Som Projektledare kommer du ha ett varierande och roligt arbete med att projektleda och optimera kampanjer och SEM. Du kommer att projektleda kampanjer för både B2B och B2C och jobba med allt från insiktsarbete, idégenerering, mediestrategi till genomförande, optimering och uppföljning. Du kommer vara delaktig i arbetet med vår digitala kundresa och vara övergripande ansvarig för SEM och Social inom teamet. För att lyckas i rollen behöver du ha kompetens och erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt för att säkerställa att vi optimerar alla aktiviteter utifrån förutsättningarna i respektive kanal. Till din hjälp har du ett taggat kommunikationsteam och några av Sveriges bästa reklam- och mediebyråer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektleda B2C/B2B aktiviteter och kampanjer vilket innebär att framgångsrikt planera, genomföra och optimera kampanjer och andra aktiviteter. Exempelvis kampanjer för den digitala vykortstjänsten Riktiga Vykort, paketboxar och marknadsföring kring E-barometern.

  • Övergripande ansvarig för SEM, GMB och Social i marknadsteamet och vara sparringpartner till vår medie-/sökbyrå.

  • Ansvarig för den digitala kundresan för de tjänster du arbetar med samt ta fram mål och processer för hur vi arbetar med data och uppföljning.

  • Kravställa gentemot främst medie- och reklambyrå samt ansvara för budget.

Om dig
Vi söker dig med cirka 5-7 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en marknadsavdelning eller digital byrå. I botten har du en akademisk utbildning med inriktning marknadsföring eller systemvetenskap, alternativt motsvarande genom Berghs, Hyper Island eller YH. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av och trivs med att arbeta i en större matrisorganisation.

Du är en engagerad och affärsorienterad projektledare som har lätt för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med både långsiktiga och snabba projekt och behöver därför ha ett strukturerat förhållningssätt, en stresstålighet och en förmåga att se helheten. För att trivas i den här rollen behöver du ha kunskap inom digital strategi och marknadsföring. Du känner väl till medielandskapet och behärskar hur olika media optimeras, dessutom är du van att jobba med köp och optimering i främst Social, Display och programmatiska köp. Du har lätt för att samarbeta med olika funktioner och är en erfaren kravställare gentemot medie- och reklambyråer. Vidare är du analytiskt lagd och van att arbeta i olika analysverktyg som till exempel Google Analytics och Facebook Ads Manager samt har erfarenhet att ta fram digitala kundresor.

Som person vill vi att du är självgående och resultatorienterad med en naturlig nyfikenhet. Du är en driven och initiativrik lagspelare, en person som får saker att hända. Har du en utomordentlig kommunikationsförmåga så kommer du få nytta av det i arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Utöver ett spännande och roligt jobb kommer du arbeta i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. I marknadsteamet har vi en modern och flexibel inställning till arbetet och varierar kontorsarbete på vårt nyrenoverade huvudkontor i Solna med att jobba hemma. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. PostNords ABC-ledarskap är vår ledstjärna; Accountable, Brave and Committed.

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.se

Ansök
Tjänsten är ett vikariat på heltid i ca 10 månader med start i augusti. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanna Aronson, susanna.aronson@postnord.com

Varmt välkommen med din ansökan!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

Kategori Kommunikation
Omfattning Visstidsanställning längre än 6 månader
Placering Stockholm, Stockholms län
Deadline 2022-05-25
Senast uppdaterad 2022-05-04 13:38:02

Publicerad 2022-05-04

Ansök nu