Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Relationsbyggande partnersäljare

Bonnier Business Media, Stockholm

Ansök nu

Vi söker en person med ett stort driv av att skapa hållbara affärer tillsammans med vårt försäljningsteam.

Fastighetsnytt grundades 1994 och är Sveriges ledande medie för beslutfattare inom fastighet och samhällsbyggnadssbranschen. Vi är verksamma inom flertalet sektorer och är en central kunskapsförmedlare via våra varumärken Fastighetsnytt, Byggindustrin, Business Arena och Construction Summit. Business Arena är Nordens största mötesplats för beslutsfattare i samhällssektorn och lockar årligen tusentals besökare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På Fastighetsnytt och Byggindustrin arbetar idag ca 35 personer med redaktionellt arbete, försäljning, eventproduktion och marknadsföring och innehåll. Tillsammans med våra nordiska dotterbolag är vi cirka 100 personer och omsätter runt 200 miljoner kronor.

Sedan 2017 är vi en del av Bonnier News och sitter tillsammans med bland andra Dagens industri och Dagens Nyheter på Gjörwellsgatan i centrala Stockholm. Under 2020 förvärvades Estate Media i Norge och Danmark vilket gör oss till den ledande aktören på den nordiska marknaden. Dessutom lanserade vi i år en ny mötesplats för ledande aktörer i byggsektorn - Construction Summit.

Om rollen

Vi arbetar med alla delar av säljprocessen från prospektering till fakturering. Fokus för tjänsten är partneraffärer kopplade till fysiska och digitala möten och våra kontaktpersoner är oftast högt uppsatta i sina verksamheter, vilket ställer krav på stor personlig mognad och autonomt arbetssätt. Det blir viktigt för dig att bearbeta och stärka affärsrelationer med nyckelpersoner på större företag och organisationer. Du har en egen budget och mäts på finansiella mål. Din pipeline består dels av befintliga kunder, men till stor del ansvarar du för din egen prospektering.

Arbetsuppgifter :

  • Strategiskt utveckla företagets nyckelkunder, dvs bygga och stärka långsiktiga kundrelationer.

  • Du arbetar proaktivt, rådgivande och behovsanalyser styr arbetsprocessen framåt.

  • Du arbetar aktivt med nykundsbearbetning genom omvärldsbevakning.

  • Du ansvarar för fakturering och annonsbokning i olika system.

Kvalifikationer

Som person är du resultatinriktad och affärsmässig; du strävar alltid efter att nå dina uppsatta mål. Du har ett öga för affärsmöjligheter och förmågan att prestera i en föränderlig miljö. Det är viktigt att du kan samarbeta internt och är externt relationsskapande för att inge långsiktigt förtroende hos kunder och intressenter. Du måste vara bekväm i att ta möten och diskussioner på engelska.

Du drivs av att ta dig an utmaningar, arbetar effektivt och självständigt. Då du kommer att arbeta i ett mindre team så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  • Kunskap och erfarenhet av bygg- och eller fastighetsbranschen.

  • Erfarenhet av affärer kopplade till möten och event.

  • Tidigare erfarenhet av key account management.

Övrig information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer tillhöra ett erfaret och dedikerat team som tillsammans ansvarar för konsultativ införsäljning av partnerskap. Du rapporterar direkt till Victor Karlsson, försäljningschef på Fastighetsnytt.

Bonnier News jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som det tillför verksamheten. Vi värdesätter också engagemang i den digital transformation som vi befinner oss i för att göra vår journalistik och våra tjänster ännu mer tillgängliga för ännu fler.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


OM FÖRETAGET
Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Publicerad 2022-04-26

Ansök nu