Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Reportrar

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Reportrar till Di-gruppens branschtitlar om handel

Nu söker vi en reporter för tillsvidareanställning, huvudsakligen till tidningen Market, en digital branschtidning för detaljhandeln. Vi söker också en reporter för vikariat på tidningen Dagligvarunytt, som bevakar dagligvaruhandeln.

Vi är en redaktion på elva personer som tillsammans gör tidningarna Market och Dagligvarunytt samt nyhetsbrev, poddar mm. Hos oss får du skriva både snabba nyheter, längre fördjupningar, reportage och analyser. För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta självständigt men också gilla att samarbeta med andra. Även om du jobbar mest för en av titlarna kommer du att då och då göra jobb för den andra.

Market bevakar detaljhandelns alla olika branscher och ger läsarna omvärldskoll och verktyg att jobba smartare. Vi vänder oss framför allt till handelns beslutsfattare.
Dagligvarunytt skriver för dem som driver och jobbar i butiker och beslutsfattarna inom dagligvaruhandeln. Vi bevakar allt som händer i en snabbt föränderlig bransch, i både Sverige och utomlands, med fokus på bland annat digitalisering, hållbarhet och ekonomi.

För båda tjänster gäller krav på journalistutbildning och några års erfarenhet av reporteryrket. Särskild kunskap om handeln är ett plus, liksom ekonomikunskap samt vana att arbeta med branschjournalistik. Tjänsten på Market har tillträde 1 februari 2021. Vikariatet på Dagligvarunytt vill vi tillsätta så fort som möjligt. Vi intervjuar löpande!

Vid frågor, kontakta: Gertrud Svensén, chefredaktör och ansvarig utgivare Market och Dagligvarunytt: gertrud.svensen@bonniernews.se070-2798735

Ordförande i SJF-sektionen är Jens Krey: jens.krey@dagensmedicin.se070-7351661.

Sedan i våras är Market och Dagligvarunytt en del av Di-gruppen inom Bonnier News tillsammans med Dagens Industri och andra branschtidningar som Dagens Samhälle, Dagens Medicin och Resumé. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-11-13

Ansök nu