Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Säljande Projektledare

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Just nu söker Bonnier News en projektledare med säljfokus inom affärsområdet Möten & Koncept för Di Gruppen. Är du en prestigelös och kundfokuserad person som vill arbeta med projektplanering, projektledning och försäljning? Då är den här tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba som Projektledare

Det dagliga arbetet består främst av att arbeta med samordning och projektledning av event på uppdrag av våra partners. Det innebär att initiera och driva projekt både självständigt och i nära samarbete med andra. Förutom det kommer du även att utvärdera avslutade projekt, samla in statistik och återrapportera till kunden, göra kalkyler och kostnadsberäkningar. I denna roll kommer även försäljning att vara centralt genom att initiera och genomföra möten med potentiella nya partners.

I jobbet ingår till exempel att

  • Sätta projektplan samt budget

  • Ansvara för att ta fram innehåll i programmet till konferenser och andra event

  • Göra research, analys och omvärldsbevakning för att ta fram relevanta, nischade konferensprogram för en mycket kvalificerad publik inom olika branscher.

  • Driva och koordinera teamets arbete med innehållet och säkerställa att alla har goda förutsättningar att göra sitt arbete.

  • Delta och initiera säljmöten med potentiella partners

  • Skapa relationer och bygga nätverk med relevanta beslutsfattare.

Är du den vi söker?

För att vara framgångsrik i rollen som Säljande projektledare söker vi framförallt dig som är en prestigelös och social person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ha diversifierade arbetsuppgifter. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt behöver du ha erfarenhet av projektledning och service. Därför tror vi att du har några års erfarenhet av liknande roller där du arbetat med att skapa innehåll till och leda konferenser, events eller liknande projekt.

Vi ser gärna att du

  • har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

  • har god datorvana.

Praktiskt

Tjänsten är ett vikariat.

Du kommer att tillhöra ett team bestående av 60 personer, och tillsammans sitter vi i Bonnier News lokaler på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm. Du rapporterar till avdelningschefen. Du rapporterar till Thomas Danielsson, konceptchef, Di-gruppen.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-04-16

Ansök nu