söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Senior Content Manager

Curious Mind, Stockholm

Ansök nu

Curious Mind är en digital contentbyrå i stark tillväxt som nu söker medarbetare för kommande konsultuppdrag. Vi ingår som en av 16 byråer i ARC Arise Consulting Group, en byrågrupp med ambitionen att skapa positiv förändring och långsiktigt värde för våra kunder i deras digitala affär. Bland våra många samarbeten finns kunder som Tele2, Polestar, Försäkringskassan, ICA och Systembolaget. Curious Mind har drygt 60 anställda i dagsläget och delar kontor med övriga byråer inom ARC i moderna lokaler i Stockholm city. Vi söker nu erfarna och affärsorienterade medarbetare till konsultuppdrag inom digitalt content. Som konsult hos oss kan du både få möjlighet att axla ansvar för ett eget uppdrag hos kund eller ingå i ett team tillsammans med kollegor från Curious Mind eller från någon av våra systerbyråer.

Våra seniora konsultuppdrag varierar i omfattning och utformning. De kännetecknas ofta av att:

  • Ta fram innehållstrategier och tillhörande kommunikationsmål med utgångspunkt i kundens affärsmål samt arbeta med operativ innehållsproduktion

  • Ansvara för innehåll från planering och produktion till uppföljning och utveckling

  • Vara rådgivande till kunden och kartlägga mognadsnivån i deras innehållsarbete

  • Driva digitala projekt och utvecklingsinitiativ

  • Förvalta och utveckla kundsamarbeten tillsammans med kontoägare

För att lyckas och trivas i rollen som Senior Content Manager ser vi att du har:

  • Minst sju års relevant erfarenhet av arbete inom digitalt innehåll i roller som innefattat både innehållsproduktion och strategisk planering

  • Mycket god förståelse för digital kommunikation och hur innehåll bör utformas i olika kanaler och faser av kundresan

  • Kapacitet att självständigt sätta relevanta KPI:er och via ett insikts- och datadrivet arbetssätt arbeta med löpande optimering och utveckling

  • Starkt affärsdriv och kommersiellt fokus

  • Förändringsbenägenhet och nyfikenhet på uppdrag inom ett brett spektrum av kunder och branscher.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i större bolag med komplex organisationsstruktur med stark prägel av tvärfunktionellt förändringsarbete. Tidigare erfarenhet från konsultroller är meriterande, men inget krav. Erfarenhet av textproduktion på engelska är också meriterande.

Du är nyfiken på vad som händer inom området digital kommunikation, har ett intresse av att hålla dig uppdaterad och gillar att dela med dig av dina kunskaper till såväl kunder som kollegor. I gengäld har du alltid Curious Minds kollektiva kompetens i ryggen, vi delar erfarenheter och tar hjälp av varandras kunnande i vardagen.

Vi är måna om att du ska trivas och utvecklas i din yrkesroll och vi ser fram emot att växa tillsammans med dig. Hos oss får du ett omväxlande yrkesliv på en byrå som värdesätter såväl kompetens som stark social gemenskap och vi kan erbjuda goda möjligheter till karriärsutveckling.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev, med länk till din LinkedIn-profil. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Placering
Stockholm

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor?
Välkommen att kontakta vår rekryterare Mia Troberg på mia.troberg@curiousmind.se.

Publicerad 2023-01-10

Ansök nu