Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Senior fullstackutvecklare och kompetensankare

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Senior fullstackutvecklare och kompetensankare sökes!

Har du en bakgrund inom JavaScript-världen kombinerat med ett intresse för att bidra till fri och oberoende press? Då finns möjligheter att vara med och leda den tekniska utvecklingen på Expressen & Lifestyle, som gemensamt når ut till över 8 miljoner läsare varje vecka genom våra nyhets- och livsstilssajter!

Vi söker en prestigelös och engagerad fullstack-utvecklare inom JavaScript som har vana att jobba inom både backend (Node.js) och frontend (Vanilla JavaScript). Vi jobbar modernt, med en molnbaserad microservice-arkitektur, så erfarenhet inom relaterade tekniker är ett stort plus (AWS, Kubernetes, Docker, GitHub).

Hur kommer en arbetsdag att se ut?
Som fullstack-utvecklare hos Expressen & Lifestyle (våra magasinsajter) kommer du kommer att vara en del av ett självorganiserande, tvärfunktionellt team där ni förbättrar och förvaltar sajter och tjänster.

Du kommer arbeta med nya och befintliga system i både frontend- och backendmiljö. Utifrån vilka team som har störst behov, vilka styrkor du har som person och utvecklare, samt vilka personliga utvecklingsmål du har, så kommer vi att hitta rätt team till dig på vår avdelning.

Det som är gemensamt för alla team är att vi inte fastnar i långa processer för att få ut nya funktioner till våra användare. Vi arbetar med alltifrån redaktionella verktyg till integrationer och presentation ut mot våra slutkonsumenter. Detta bidrar också till närmare gemenskap med andra team och ett naturligt sätt att sprida kunskap på.

Är du rätt person för jobbet?
Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och proaktiv i din yrkesroll. Du har ett antal års erfarenhet med fokus på Javascript och Node.js, en vana av agilt arbete, par- och mobbprogrammering samt testdriven utveckling. Om du dessutom är prestigelös och kommunikativ som person är du helt rätt för oss på Expressen & Lifestyle utveckling!

Vi önskar att du:

  • har arbetat med programmering och systemutveckling i en tidigare roll

  • har hög tilltro till samarbete

  • har en teknisk akademisk utbildning med relevant inriktning

Det är meriterande om du är van vid att arbeta med sajter med höga prestandakrav och har erfarenhet inom mediebranschen.

Expressen & Lifestyle vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi välkomnar dig till ett team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.

Låter detta intressant? Vi träffar gärna dig och berättar mer!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-04-16

Ansök nu