Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag26.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Senior säljare

Dagens Media/Resumé, Stockholm

Ansök nu

Senior säljare till Dagens Media och Resumé

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett av media Sveriges roligaste jobb! Vill du vara en del av Di-gruppen Möten och Koncept, som inom varumärken Dagens Media, Resumé, Dagens industri, Dagens Medicin, Aktuell Hållbarhet och Sydsvenska erbjuder spännande mötesplatser.

Dagens Media och Resumé söker en driven och engagerad säljare, som vill driva dessa starka varumärken vidare. Vi söker dig som har några års erfarenhet av media och som känner till våra medier väl. Du drivs av att skapa nya affär och är van att jobba med uppsökande försäljning för att skapa spännande mötesplatser via event och seminarier.

Dina arbetsuppgifter:
Som säljare på Dagens Media och Resumé kommer du driva hela säljprocessen från egen prospektering till uppföljning och affärsutveckling efter avslutad konferens. Du kommer från start att bli tilldelad en befintlig kundstock och ansvarar för uppbyggnaden av partnerskap och samarbeten med dessa företag. Du har ett nära samarbete med ytterligare en kollega inom samma område och bearbetar marknaden på bästa sätt. Ni är tillsammans ansvariga för att hitta nya kunder. Du förväntas göra självständig research och noggrann kartläggning av nya företag i behov av exponering och kunna sätta dig in i ett ämnesområde och en bransch för att förstå våra kunders behov.

I din portfölj ingår främst partnerskap på våra event, men även digital och printannonsering. Exempel på event 2020: Årets byrå, Branding och Design, B2B Marketing, Kommunikation inom offentligsektor, Framtidens marknadsavdelning, Almedalen, Mediadagen och Sveriges bästa marknadschef. Inför varje event ingår du i ett team bestående av ett nära samarbete med produktion, projektledning och marknad.

Kvalifikationer:

  • Flera års erfarenhet av B2B-försäljning med goda resultat.

  • Du har erfarenhet inom flera olika kanaler och medier, gärna inom event, digitalt och content.

  • Du är bra på att arbeta självständigt och driva hela säljprocesser.

Meriterande:

  • Mediakunskaper

  • Erfarenheter från något mediehus.

  • Erfarenhet från mediebyrå.

  • Erfarenhet som marknadschef eller marknadsassistent.

Som person är du driven och målmedveten, med stor förmåga till egna initiativ och uppskattar ett stort eget ansvar. Vi ser också att du är socialt skicklig och duktig på att knyta kontakter. För att trivas i teamet måste du vara en lagspelare då rollen innebär mycket samarbete internt.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du rapporterar direkt till Jenny Elmqvist Försäljningschef för möten och koncept. På Di-gruppen Möten & Koncept arbetar cirka 65 personer med försäljning, produktion marknadsföring och innehåll av event. Du blir en del av ett sammansvetsat team bestående av 13 seniora säljare. Tillsammans sitter vi i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2020-01-22

Ansök nu