Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Seniorkonsult – finansiell kommunikation

Narva, Stockholm

Ansök nu

När andra bromsar gasar Narva

Vi söker seniorkonsult med fokus på börsbolagskunder

Narva är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer med särskild expertis inom finansiell kommunikation, hållbarhet, life science, PR och public affairs. Under 2018 i utsågs Narva till Nordic Consultancy of the Year samt världens bästa healthcare-byrå i den internationella tävlingen SABRE Awards 2018. Narva har en stark utveckling, kunderna är på bra humör och vi behöver därför bli fler.
Nu söker vi projektledare och rådgivare som vill arbeta med kommunikationsprojekt för våra börsbolagskunder. Uppdragen är breda och handlar om löpande rådgivning, börsnoteringar och att utveckla och driva arbetet med års- och hållbarhetsredovisningar. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Stockholm.

Vem är du?
Vi tror att du har arbetat några år med corporate- eller finansiell kommunikation på byrå eller börsbolag och har erfarenhet av att självständigt driva större kommunikationsprojekt. Du är ansvarstagande och strukturerad och har dessutom ett starkt intresse för näringsliv och aktiemarknad, gillar att ha mycket kundkontakt och är en naturlig relationsbyggare.

På Narva kommer du in i en dynamisk miljö som präglas av kreativitet och affärsskapande. Dina kollegor har olika bakgrund och expertområden vilket skapar stor potential för din egen utveckling. Narva har en platt organisationsstruktur, vilket gör att du snabbt får eget ansvar och stora möjligheter att påverka din arbetsdag.

I din roll kommer du att:

  • Arbeta som rådgivare och projektledare i kommunikations- och IR-uppdrag, bland annat med årsredovisningar och hållbarhetsrapporter

  • Etablera dig som ett viktigt stöd till våra kunder i både strategiska och taktiska kommunikationsfrågor

  • Driva arbetet i kunduppdragen och vara huvudkontakt för kunderna, tillsammans med en kundansvarig

  • Förbereda och leda workshops tillsammans med resten av teamet

  • Arbeta nära Narvas experter inom hållbarhet

  • Säkerställa att projekten löper enligt beslutad kvalitetsnivå, tidplan och budget

  • Vara drivande i pitcharbete för nya uppdrag

Vilka är vi?
Narva är en kommunikationsbyrå i stark medvind. Bland våra kunder finns bolag som Telia Company, Coop, Barncancerfonden, SAS, Securitas, Getinge, Preem, ÅF, Boliden och Stena. Vi utsågs till Nordic Consultancy of the Year 2018 i SABRE Awards och är i final i samma tävling nu 2020. Flera av våra reportingprojekt har vunnit internationella priser under de senaste åren. I dag är vi cirka 60 medarbetare och har kontor vid Humlegården i Stockholm och på Avenyn i Göteborg. Narva är en del av Ahead Group som är Nordens största byrånätverk.

Frågor kring tjänsten besvaras av Staffan Bruzæus, partner och chef för team Financial 070-713 06 06.

Vi vill ha din ansökan senast 14 augusti, men urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Du skickar in den här: https://narva.se/jobba-hos-oss/.

Nyfiken på vad vi jobbat med det senaste året? Kolla här: https://theyearinbrief.narva.se/

Publicerad 2020-06-16

Ansök nu