Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Social media specialist

OTW, Stockholm

Ansök nu

Vi behöver en till stjärna på sociala medier som med driv och kreativitet som kan ta oss – och våra kunder – till nya höjder.

På 25 år har OTW växt från en handfull drivna journalister och tv-producenter, till över 160 medarbetare på fem olika kontor som alla brinner för att skapa engagerande innehåll i framtidens kanaler. Vi fortsätter att växa, vinna priser och slå rekord – och nu söker vi ännu en stjärna till vårt Stockholmskontor.

Detta är OTW

OTW är Nordens ledande – och mest prisbelönta – contentbyrå. Vi jobbar med strategier, innehåll och distribution för några av Sveriges mest spännande varumärken och på vår gedigna kundlista hittar du bland annat IKEA, SAS, Röda Korset, Lärarnas Riksförbund, PostNord och Volvo. Med Arvid Nordquist som kund kan vi även garantera gott kaffe på kontoret!

Oavsett vilket av våra kontor du jobbar på så arbetar vi tätt ihop i kreativa, effektiva och roliga kundteam, där kreatörer och producenter sitter vid samma bord som strateger och analytiker. Vi levererar kvalitetsinnehåll i ett högt tempo och bygger vinnande koncept baserade på behovsanalyser och insikter.

Om tjänsten

Som Social media specialist kommer du arbeta i vårt performance-team tillsammans med andra specialister inom distrubition och analys. Ditt främsta ansvarsområde är att genom dina kunskaper inom sociala medier hjälpa våra kunder få bäst effekt i sina sociala kanaler – såväl organiskt som köpt.

För köpta kampanjer kommer du arbeta tätt med vår strateg för köpt media där du sätter upp, optimerar och rapporterar kampanjer utifrån framtagna distributions- och medieplaner.

För det organiska kommer du att arbeta tillsammans med flera OTW:are med olika roller för att agera bollplank kring allt vad gäller sociala medier – vilket innehåll som går hem, var målgrupperna finns, vilka format som gäller och hur man får absolut bäst effekt i kanalerna.

I din roll kommer du…

…sätta upp kampanjer och hantera köp i de olika annonsplattformarna. Du kommer skapa rekommendationer för framtida kampanjer och vara med i arbetet att ta fram kreativa idéer på innehåll i sociala medier både köpt och organiskt.

Vi tror också att du kan bidra med dina kunskaper kring sociala medier i vårt arbete i att utforma strategier åt våra kunder för deras kommunikation i digitala kanaler.

Och framför allt tror vi att du kommer bli en av go-to-personerna för frågor kring sociala medier, både från kollegor och kunder.

Vi tror att du…

…har koll på vilket innehåll som går bra i olika plattformar och hos olika målgrupper.
…hittar din väg runt i Business Manager och liknande annonsverktyg.
…har stenkoll på vilka format som gäller och hur du bäst använder dem.
…håller dig uppdaterad och vill gärna dela dina kunskaper kring sociala medier.
…är driven och självgående, men gillar också att samarbeta i team.
…har jobbat med liknande uppgifter antingen på byrå eller kundsidan.

Är du en OTW:are?

Vill du bli en av oss – en OTW:are – så drömmer du om att få jobba med några av Sveriges roligaste varumärken. Du brinner för att hålla dig uppdaterad om såväl vår bransch, som våra kunder och som OTW:are vill du förstås bidra till att vi vinner ännu fler priser genom att lyfta fram våra vassaste projekt i olika branschtävlingar.

Men du måste också vara en OTW:are i själ och hjärta – kreativ, självgående, prestigelös, snabb och stresstålig. Du brinner för att skapa framgångsrika redaktionella koncept, kampanjer och innehållsproduktioner – och du vill utmanas, utvecklas och ha roligt på jobbet! Vi tror nämligen att medarbetare som mår bra och har kul på jobbet, presterar bättre. Det är upp till varje OTW:are att bidra till en arbetsmiljö där vi värnar om såväl laget som individen. För man ska känna sig hemma när man jobbar på OTW.

Välkommen hem till oss på Birger Jarlsgatan 61 i Stockholm!

Så här söker du

Ansökningsperioden är öppen fram till den 19 maj 2021 och intervjuer görs löpande – så skicka in ditt cv och personliga brev så snart som möjligt. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via vår webbsida OTW.se och inte via några externa tjänster. Tjänsten är tillsvidareanställning. Frågor om tjänsten besvaras via e-post av Carl-Johan Bauhn, Head of Performance på carl-johan.bauhn@otw.se

Publicerad 2021-04-23

Ansök nu