Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Sommarvikariat 2021

Dagens Nyheter, Malmö

Ansök nu

DN Malmö - sommarvikariat 2021

Nu söker Dagens Nyheter reportrar till redaktionen i Malmö

Antalet prenumeranter växer kraftigt och efterfrågan på DN:s kvalitetsjournalistik är stor. Våra framgångar såväl journalistiskt som ekonomiskt gör att vi satsar på fortsatt tillväxt och vår övertygelse är att det görs bäst genom fortsatta investeringar i journalistiken.

Det gör vi på en rad områden och för olika format, genom granskningar, unika berättelser och visualiseringar. Vi fokuserar på de stora samhällsfrågorna, som klimatet, politiken, klyftorna i samhället, den tekniska revolutionen och vardagens val och villkor.

Nu söker vi reportrar för vikariat på vår nystartade redaktion i Malmö i sommar. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av reporterjobb på en nyhetsredaktion. Du ska vara självgående, ha många egna idéer och klara av att varva snabbt nyhetsarbete med längre jobb.

Rekryteringen hanteras av Marieberg Media

För frågor, kontakta:

Helena Blendberg, helena.blendberg@mariebergmedia.se

KVALIFIKATIONER

Vi har inga formella krav på kvalifikationer, men du bör i allmänhet ha eftergymnasial journalistutbildning och flerårig erfarenhet av redaktionellt arbete, med goda referenser, för att komma ifråga för sommarjobben på Dagens Nyheter.

OM FÖRETAGET

Marieberg Media är Sveriges största bemanningsbolag för journalister med några av landets största och mest dynamiska redaktioner som uppdragsgivare: Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, HD-Sydsvenskan, Lifestylegruppen Bonnier News, Bonnier News Local, TT Nyhetsbyrån med flera.

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och har i dag nära 400 medarbetare. Vi rekryterar journalister för uthyrning till alla slags medieföretag, både inom och utom Bonnierkoncernen.

Marieberg Media är en del av affärsområdet Bonnier News.

Hos oss hittar du några av de mest spännande jobben i Medie-Sverige för reportrar (både print och tv), webbredaktörer, sociala medier-redaktörer, redigerare, liveredaktörer och sändningsproducenter med mera.

Läs mer på vår hemsida.

Publicerad 2021-03-25

Ansök nu