Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Sportreporter till Smålänningen

Bonnier News Local, Ljungby

Ansök nu

Vill du vara med och skapa sportjournalistik som förklarar, märks och gör skillnad?
Nu söker Smålänningen en driven sportreporter till vår redaktion i Ljungby. Sporten är en viktig del av vårt uppdrag, och du blir en av två reportrar som bevakar tre kommuner med ett stort och intensivt idrottsliv. Allt från idrott på toppnivå i hockey- och innebandyallsvenskan med Troja-Ljungby och Lagan IBK i spetsen, till en bred fotbollsbevakning över stora delar av seriesystemet, volleyboll, bowling, pingis för att bara nämna några idrotter som genererar stort lokalt läsintresse.
Detta kompletterat med en sprudlande ungdomsidrott och ett område där många människor har ett breddidrottande som en självklar del i sin vardag.

Vi söker en driven, nyfiken och mångsidig journalist som kan skriva de snabba nyheterna, rapportera och analysera från matcher, men som också levererar djupare berättelser efter möten med människor. Vi söker dig som har ett engagemang att bredda och utveckla sportjournalistiken för sajten smalanningen.se och för papperstidningen Smålänningen. Körkort är ett krav.

Som reporter på Smålänningen behärskar du att skriva, fotografera, producera rörligt innehåll och vara med i live-sändningar. Vi förväntar oss en jämn och säker leverans av lokala sportnyheter.
Inom Bonnier News Local har vi ett digitalt fokus och jobbar medvetet med engagerande innehåll för våra nuvarande läsare och för att locka nya.

Placeringsort: Ljungby
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som omfattar arbete på kvällar och helger.
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdag: 21-10-29. Intervjuer görs löpande. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag
Vid frågor om tjänsten: Chefredaktör Anders Sjölin, 0733-177013 eller anders.sjolin@smalanningen.se
Facklig företrädare: Sara Fridholm, 070-4286911 eller sara.fridholm@smalanningen.se

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-10-08

Ansök nu