Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Sportreporter

Bonnier News Local, Norrtälje

Ansök nu

Norrtelje Tidning söker en driven, nyfiken och sportreporter med nyhetsnäsa som kan skriva de snabba nyheterna men även leverera starka berättelser efter möten med människor som tillhör det lokala förenings- och idrottslivet. Sportredaktionen livesänder från olika matcher, stora och små evenemang samt olika idrotter. Tv-vana är därmed meriterande - dels när det gäller att stå bakom kameran men även i roll som tv-reporter. I rollen ingår även planering av NT-sportens verksamhet och bevakningsområden.

Körkort är ett krav.

Om oss

Norrtelje Tidning är en lokaltidning där vi har publiken i fokus varje dag. Vi når 39 000 läsare dagligen via våra publiceringskanaler; app, sajt, pappers- och e-tidning.

Ansökan ska innehålla:

  • CV.

  • Personligt brev.

  • Minst två referenser med kontaktuppgifter.

  • Uppgift om körkort.

Övrig information:
Placeringsort: Norrtälje.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Tillträde Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:
2022-01-31

OBS: Intervjuer avverkas löpande.

Frågor om tjänsten:

Carl Juborg
chefredaktör och ansvarig utgivare, Norrtelje Tidning.
carl.juborg@mittmedia,se
0176-79569.

Facklig kontaktperson:

Margaretha Levin Blekastad
margaretha.levin@mittmedia.se
0176-79560


OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-11-26

Ansök nu