Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Strategisk Projektledare

Spinn, Stockholm

Ansök nu

Spinn befinner sig just nu i en spännande tid med nya kunder och utmaningar och söker därför en briljant projektledare som vill komma och växa tillsammans med Sveriges förmodligen härligaste reklamargäng och några av Nordens starkaste varumärken.

Som projektledare hos oss kommer du ansvara för att både skapa och driva kreativa projekt i olika storlekar – med allt från analys- och strategiarbete, konceptualisering och presentation till budgetering och planering. Vi ser därför gärna att du minst 5 års erfarenhet från reklamvärlden samt relevant kunskap och utbildning för att sätta dig in i dina kunders affär.

Det allra viktigaste för oss är dock att du brinner för stark kommunikation och kreativa lösningar som gör skillnad för varumärket, är en inspiratör med förmåga att gjuta mod i våra kunder samt drivs av att skapa nya affärer på såväl befintliga som nya kontakter. Extra plus får du om du har erfarenhet av att jobba med retail /etail och fattar vad vår digitala wizkid Lisa egentligen snackar om.

Som person är det toppen om du är snäll och glad, föredrar halvfulla glas före halvtomma samt uppskattar arbetsplatser där det är högt i tak för att vi ska trivas tillsammans. Du får förresten gärna gilla vovvar också, då vi har några gulliga fyrbenta kompisar som ibland kommer och förgyller tillvaron på byrån.

Låter det här som du? Skicka då in ditt CV och ett personligt mail till jobb@spinn.se.
Känner du någon annan som du tror skulle passa för tjänsten? Tipsa gärna oss och dem.
Sista ansökningsdag: 14 Maj

Spinn är en väletablerad oberoende reklambyrå med över 20 år i branschen. Vi brinner för att skapa kommunikation som gör skillnad – oavsett om det handlar om att driva försäljning eller bygga varumärken. Under devisen kommersiell kreativitet skapar vi kampanjer och koncept som tas ut i de kanaler som bäst fungerar för att uppnå våra kunders mål. Vi jobbar med starka och välkända varumärken på både nationell som nordisk nivå. Några av dessa är Barilla, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, SJ, Spendrups, Systembolaget och Wasabröd.

Publicerad 2021-04-21

Ansök nu