Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Team Lead Agency

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Bonnier News är Skandinaviens största aktör inom nyhetsmedia med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle. Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många, totalt når vår journalistik över 5 miljoner läsare varje dag!

Bonnier News Brand Studio är en content- och reklambyrå med det primära uppdraget att förflytta varumärken och skapa effekter genom varumärkesutveckling, konceptutveckling och kommersiell storytelling. Vi letar nu efter en erfaren och mycket driven Team Lead till vårt affärsområde - Agency. I rollen är du ansvarig för flera av våra viktigaste kunder. Du är en förtroendeingivande ledare och affärsutvecklare med förmågan att sätta dig in i och förstå kundens behov för att tillsammans med ditt team skapa de vassaste och mest konceptuella lösningarna.

Ditt ansvar är att arbeta strukturerat tillsammans med ditt team och bygga upp Sveriges bästa, mest moderna och kommersiellt framgångsrika Studio Agency-avdelning!

**Dina arbetsuppgifter

** De främsta arbetsuppgifterna är:

 • Intäkts- och lönsamhetsansvar för Agency-affären (stort sälj- och kundfokus).

 • Utveckla den kreativa verksamheten utifrån framtagna mål och se till att teamet växer på rätt sätt och i takt med goda intäkter och en ökad efterfrågan.

 • Personalansvar

 • Rekrytera ny personal till teamet.

 • Utveckla strategier och mål för teamet.

 • Coacha medarbetarna och ge dem rätt förutsättningar att utvecklas inom ramen för deras område. Dvs. ordna team-building aktiviteter, ta fram utbildningsmöjligheter med mera.

 • Ansvara för produktutveckling inom Agency-affären och hitta nya införsäljningsmöjligheter för dessa produkter.

 • Kontinuerligt utveckla och förbättra våra arbetsprocesser och vårt uppföljningsarbete.

 • Rapportera till Head of Brand Studio.

I rollen som Team Lead Agency bestämmer du själv hur försäljningen ska se ut för att uppnå bästa möjliga affär med hjälp av ditt team, men du förväntas driva och leda de största affärerna.

Din erfarenhet

 • Du har en djup förståelse för den kreativa processen och en omfattande kunskap om varumärkesarbete och kreativ kommunikation.

 • Du är en förtroendeingivande ledare och har dokumenterad erfarenhet (minst 3 år) av att ha personalansvar.

 • Du har omfattande erfarenhet och lärdomar från att ha själv drivit eller arbetat på en reklam- eller contentbyrå.

 • Du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat inom kvalificerad reklam och contentförsäljning.

 • Du har utmärkta interpersonella och kommunikativa färdigheter och är en sann relationsbyggare.

 • Du har ett brinnande intresse för reklam- och innehållsproduktion!

Vem är du?
För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en "doer" med god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete, du är flexibel samt älskar förändringar och trivs i en utvecklande miljö där det händer mycket. Vi värderar personliga egenskaper högt och ser att du är en person som är en relationsskapare. Hos oss arbetar man mycket med samarbeten mellan våra varumärken och avdelningar.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, som startar med sex månaders provanställning.

Du kommer att tillhöra Bonnier News Brand Studio och du rapporterar till Head of Brand Studio. Tillsammans sitter vi just nu på distans men vanligtvis i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-12-04

Ansök nu