Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Team manager

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Drivs du av att coacha människor att nå sina mål och utvecklas? Gillar du att bygga starka team och bidra till en god kultur i agil miljö? Vill du jobba med produkter som Dagens industri, Resumé, Aktuell Hållbarhet och Dagens Medicin? Då är vi rätt match för varandra.

Om oss

Di-gruppen Utveckling står för produktutvecklingen av några av Sveriges starkaste och viktigaste sajter och appar inom näringsliv, finans, ekonomi, startups, hållbarhet, kommunikation med mera. Hos oss jobbar du med med produkter och varumärken som Dagens industri, Privata Affärer, Resumé och Aktuell Hållbarhet.

Vi är cirka 35 personer på avdelningen som består av produktägare, utvecklare, UX:are, designers och analytiker. Vi jobbar i tvärfunktionella och självorganiserade team i tätt samarbete tillsammans med redaktion, läsarintäkter och sälj för att skapa de bästa produkterna för våra användare. I teamen ansvarar vi för att våra produkter är stabila och optimerade för att leverera journalistik och tjänster till en engagerad och medveten publik.

Om rollen:

Rollen som Team Manager innebär personalansvar för utvecklare, UX-designers, designers och SEO-specialister där ditt fokus ligger på att stötta och coacha dina medarbetare att växa i sin roll och som människa. Du kommer också jobba nära våra produktägare och coachar teamen i deras kontinuerliga förbättringsarbete och agila processer.

Samarbete är a och o och du kommer jobba tätt tillsammans med vår andra Team Manager där ni också ansvarar för rekrytering och att bemanna avdelningen med rätt människor och kompetens för att accelerera vår utveckling framåt.

Du kommer tillhöra avdelningens ledningsgrupp och vara delaktig i att driva strategiskt viktiga frågor. Som Team Manager får du också stort spelrum att engagera dig i olika projekt – du kommer också vara en nyckelperson i hur vi utvecklar såväl samarbetet med våra stakeholders som vår kultur på avdelningen.

Vi letar efter dig som har:

  • Erfarenhet av personalansvar och ser dig själv som en lyhörd och ödmjuk ledare som har medarbetaren i fokus

  • Erfarenhet av agilt ledarskap och att bygga starka och självständiga team

  • En vilja att stötta teamen och agera som deras bollplank

  • Ett intresse för rekrytering och ser detta som ett utmärkt tillfälle att driva avdelningens mångfaldsarbete

  • Ett tekniskt intresse och har tidigare jobbat som UX-designer, utvecklare eller produktägare

Vem är du?

Du är en lugn och prestigelös person som trivs med att lyckas genom andra. Du tycker om att utveckla och coacha andra människor och du tycker det är viktigt med en öppen och inkluderande arbetsplats och vill gärna bidra till det. Du är duktig på processer och har många egna idéer om hur man utvecklar en organisation och individer. Vi ser gärna att du själv har ett intresse för ekonomi, finans och samhällsbyggande funktioner och sektorer som vi bevakar inom Di-gruppen. Du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor på Gjörwellsgatan 30 i centrala Stockholm. Vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt där du kommer dela din tid på kontoret och hemifrån på det sätt som passar dig, ditt arbetssätt och de uppgifter du har för handen bäst.


OM FÖRETAGET
Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Publicerad 2022-05-10

Ansök nu