Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag04.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Teknisk Projektledare

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Är orden: SQL, digital affärsutveckling, DMP, 1a-parts data, ID-lösning, ITP/ETP och cookies sånt du känner igen och intresserar dig? Keep on reading… vi behöver dig! Vi söker en Teknisk Projektledare med datafokus till Affärsutveckling Bonnier News Sales, den kommersiella delen av Bonnier News.

Joina vårt team och bli en del av vårt förändringsarbete digitalt. Tillsammans vill vi hitta nya vägar där datadrivna blir främsta hörnstenen. Vi vill öka relevansen och effektiviteten och bygga mer långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Om rollen
Vi söker dig som klarar av att ha många bollar i luften. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du tar dig an alla utmaningar med lika stort engagemang, att du kan analysera värde, förstå datapunkter, grotta i samband och se helheten i den kommersiella affären.

De främsta arbetsuppgifterna är:

 • Utveckla “datasmartness”-produkter till vår digitala affär.

 • Stötta verksamheten gällande datafrågor.

 • I din roll kommer du att arbeta mellan digital affärsutveckling och andra delar av organisationen såsom datadomänen/tech, sälj och analys.

Du bör vara en god kommunikatör och ha en god pedagogisk och analytisk förmåga. Eftersom det ständigt händer nya saker i branschen måste du klara av och gilla en hög förändringstakt samt vara bekväm i att arbeta korsfunktionellt i en organisation som har snabba utvecklingscykler. Förmågan att visualisera och kommunicera till andra avdelningar är av högsta vikt.

Din erfarenhet:

 • Du har en digital bakgrund helst från mediebranschen.

 • Du har god förståelse för medielandskapet, adtech strukturer och data.

 • Du har eftergymnasial utbildning.

Meriterande:

 • SQL- och kodkunskap exempelvis Python

 • Adtech-bakgrund

 • GitHub

 • Kommersiellt tänk

 • Google Data Studio

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till Diana Feldreich, Chef Tekniska Projektledare, Affärsutveckling, Bonnier News Sales.Tjänsten är placerad i Bonnier News lokaler på Kungsholmen, i Tidningshuset bredvid DN-skrapan, men arbetet sker i nuläget till stor del på distans enligt riktlinjer från FHM.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval sker löpande. Vi tar inte emot CV via mail.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-02-15

Ansök nu