Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag02.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Tv-chef

Aller Media, Stockholm

Ansök nu

Är du en lagbyggare som skapar tillväxt med tävling i centrum? Just nu söker vi en nytänkande och utvecklingsinriktad tv-chef till vår onlinedesk i Stockholm!

Vill du vara med och bidra till att göra kvinnors liv rikare? Är du sugen på att ta några av Sveriges mest älskade varumärken (ELLE, Femina, MåBra, Baaam mfl) ännu snabbare framåt i sin digitala utveckling? Är du en lagbyggare och van att få ditt team att skapa tillväxt med tävling i centrum? Då är detta tjänsten för dig! Just nu söker vi en nytänkande och utvecklingsinriktad tv-chef till vår onlinedesk i Stockholm.

Om tjänsten

Som tv-chef arbetsleder du ett team med tv-journalister och ansvarar operativt för leverans av högkvalitativt och relevant innehåll till våra varumärkens sajter och sociala medie-kanaler. I tjänsten ingår ansvar för innehållsstrategi, affärsutveckling och personal. Som arbetsledare är du tydlig, men med ett varmt hjärta, och drivs av att skapa ett klimat som får redaktionen att växa och att tävla mot höga tillväxtmål!

Våra sajter och varumärken är tongivande röster inom ämnen som mat och dryck, mode och skönhet, hälsa och träning, inredning och livsstil för kvinnor. Ett brinnande intresse för flera av dessa ämnen är därför en självklarhet.

Din profil:

Vi söker dig som arbetat i en liknande chefsroll, gärna med erfarenheter från ett stort mediehus där tempot har varit högt och plattformarna stora.

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av själva tv-hantverket; du har lätt att tänka i olika format och ser snabbt hur en historia bör berättas om den ska göras i tv.  Du trivs med att arbeta brett och kan hantera explainers, nyhetsklipp, reportage och kreativa format.

Givetvis behöver du ha god erfarenhet av arbete med sociala medier och ser dessa som en unik och självklar publiceringskanal för rörligt innehåll. Du älskar digitala medier och har stor förståelse för att rörligt innehåll kan och bör se olika ut beroende på i vilken kanal det ska publiceras.

För att kunna stötta medarbetare, och även själv bidra till innehållsproduktionen, är det viktigt med egen erfarenhet av redigering i program som Premiere Pro och After Effects, och med fördel cms som Word Press.

Vad vi erbjuder

Du kommer att arbeta i ett företag i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Det är en kreativ miljö där allt är möjligt. Här har vi en peppande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål och supporterar varandra. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi gillar förändring. Vi är ett företag med mycket kärlek för våra anställda, användare och kunder!

Sök!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i början av hösten med placering på vårt kontor vid Östermalmstorg i centrala Stockholm. Har du frågor om tjänsten – kontakta redaktionschef Anders Burström på anders.burstrom@aller.com. Vi utvärderar kandidater löpande så välkommen in med din ansökan, dock senast fredag 10 juli.

Publicerad 2020-06-29

Ansök nu