Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Varumärkesutvecklare

Bonnier News Local, Gävle

Ansök nu

Varumärkesutvecklare i Gävle-Hälsingland-Dalarna

Bli nyckelperson i jobbet att värva kunder!
Journalistik är viktigare än någonsin, och lokal journalistik gör skillnad i människors vardag. På våra nyhetssajter, appar och tidningar finns den att ta del av. Nu behöver vi dig som kan möta människorna och med hjälp av journalistiken sälja våra produkter.

Om Bonnier News Local
Bonnier News Local är Sveriges ledande lokala mediekoncern och omfattar mer än 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom dagstidningar, nyhetssajter, appar och gratistidningar. Bonnier News Local ingår i Bonnier News. Varumärken som finns i området Gävle-Hälsingland-Dalarna är bland annat Gefle Dagblad, Söderhamns Kuriren, helahälsingland.se, Falu Kuririen och dt.se.

Om rollen
Som varumärkesutvecklare är du en nyckelperson i verksamheten, en länk mellan våra varumärken och publiken. Du arbetar ständigt för att hitta nya läsare och öka antalet läsare. Du ingår i läsarintäktsorganisationen, och tillsammans med redaktionen arbetar du för att stärka de varumärken som finns i regionen. Du arbetar utifrån centralt satta strategier, strategiska mål och kundinsikter. Du utgår från färdigt kampanjmaterial, men har även nära kontakt med formgivare för utformning av lokal anpassning.

I tjänsten som varumärkesutvecklare:

  • tar du ansvar för de lokala marknadsplanenerna

  • arbetar du med centrala prenumerationskampanjer på lokal marknad

  • planerar du för kundaktiviteter - ofta i samarbete med redaktionen och/eller samarbetspartners

  • deltar du i arbetet kring olika typer av läsarerbjudanden

  • har du ansvar för lokal marknadsbudget

Om dig
Vi ser att du har högskoleutbildning inom marknadsföring/kommunikation eller minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Att du har arbetat med marknadsplanering, uppföljningar på utfall samt att du kan arbeta mot uppsatta mål. Du har också erfarenhet från arbete med event och utåtriktade aktiviteter. Som varumärkesutvecklare behöver du vara stresstålig och social, samt ha förmåga att hantera flera projekt parallellt. Erfarenhet av redaktionellt arbete och media är meriterande.

B-körkort är ett krav, då resor inom regionen förekommer. Helg och kvällsarbete förekommer.

Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Gävle
Anställningsform: Heltid med provanställning
Tillträde: Så snart som möjligt
Sista ansökningsdag: Måndag 13 juli 2020

Kontakt för mer information om tjänsten
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Catharina Grufman, Varumärkesutvecklingschef: mejl catharina.grufman@bonniernews.se, tel 070-245 15 26

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang ute i landet - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-06-16

Ansök nu