Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Video Manager

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Bonnier News är mitt i en digital transformation där vi arbetar med att göra vår journalistik ännu mer tillgänglig för fler personer genom digitala kanaler, digitala affärsmodeller och smart användande av data. Som ett led i detta fortsätter vi vår satsning på oberoende och trovärdig nyhets-TV.

Nu söker vi en Video Manager som vill vara med och påverka riktningen för framtidens nyhetskonsumtion. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre.

Om rollen

Som Video Manager är du en del av vårt TV-team. Du jobbar tätt tillsammans med både våra redaktioner och säljorganisation i syfte att skapa den bästa rörliga nyhetstjänsten och samtidigt driva vår TV-affär framåt. Du är specialist på rörligt innehåll och en person som säljarna gärna tar med i såväl kund som byråmöten. Tillsammans med ditt team har du ett övergripande ansvar för annonsintäkterna för TV och du utbildar både internt och externt om vårt rörliga innehåll och de annonsmöjligheter som vi erbjuder.

Dina främsta arbetsuppgifterna är:

 • TV-specialist för hela Bonnier News

 • Byråansvar samt intäktsansvar för TV-affären tillsammans med övriga i teamet

 • Tätt samarbete med säljare och byrå-ansvariga

 • Nära samarbete med AFU samt våra redaktioner

 • Arbeta både internt och externt med att utbilda och driva vår TV-affär till nästa nivå

Din erfarenhet

 • Erfarenhet från mediehus el mediebyrå

 • Kunskap inom Online Video

 • Vana att föra diskussioner med/för mediebyråer

 • Goda kunskaper om varumärkesmarknadsföring

 • Vana/vilja att presentera och utbilda framför publik

 • Van initiativtagare och att självständigt driva projekt

Vem är du?

För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en "doer" med god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete. Du är flexibel samt älskar förändringar och trivs i en utvecklande miljö där det händer mycket. Vi värderar personliga egenskaper högt och ser att du är en relationsskapare då man hos oss arbetar mycket med samarbeten mellan våra olika varumärken och avdelningar.

Praktiskt

Tjänsten är ett tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra TV-teamet på sju personer. Du rapporterar till Elin Persson, Försäljningschef TV. Tillsammans sitter vi i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.


OM FÖRETAGET
Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Publicerad 2022-09-20

Ansök nu