Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Web Manager

FAR, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla våra digitala kanaler i en central roll där du kommer kunna göra stor skillnad i en spännande förändringsprocess? Då har vi ett intressant erbjudande till dig!

Övergripande beskrivning:
Som Web Manager på FAR kommer du att ha en central roll i vårt marknadsarbete då majoriteten av vår försäljning av produkter och tjänster sker genom vår webbplats. Försäljningen riktar sig till ekonomer som behöver ha tillgång till information och kunskap eller gå utbildningar för att vidareutvecklas i sin yrkesroll.

FAR befinner sig i en spännande förändringsprocess med allt större andel digital leverans till våra kunder av såväl kunskapstjänster som utbildningar. För att få största möjliga effekt av den förändringen är vi på väg in i att i ännu högre grad arbeta med digital marknadsföring och försäljning. Under 2020 lanserades en ny webbplats och som nästa steg kommer Microsoft Dynamics Marketing att implementeras och vår marknadsföring kommer utvecklas med hjälp av tekniken. Du kommer att spela en viktig roll i vårt marknadsarbete genom att förvalta och vidareutveckla våra digitala kanaler och få möjlighet att bidra med erfarenheter kring arbetssätt och processer.

FAR är också en branschorganisation där ett gemensamt varumärke byggs för att skapa attraktionskraft hos både produkter och tjänster samt intressenter. FAR har cirka 5 000 medlemmar och cirka 1 000 anslutna medlemsföretag. FAR:s medlemmar är auktoriserade revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister samt små och stora företag inom redovisning, revision och rådgivning. På FAR är vi ca 50 medarbetare som arbetar i moderna lokaler centralt i Stockholm.

Nyckeluppgifter:

 • Förvalta och vidareutveckla FAR:s webbplats – löpande uppdatering och publicering på webbplatsen, prioritering av vidareutveckling, analys och konverteringsoptimering.

 • Planera, genomföra och mäta konverteringstester.

 • Kontinuerligt utvärdera och rapportera resultat från kampanjer och genomföra förbättringar vid behov.

 • Ta fram marknadsföringskampanjer med avsikt att skapa leads, nya kunder och ökad kundnöjdhet.

 • Bidra till digitala tillväxtstrategier tillsammans med produktägare och försäljning.

Utbildning/erfarenhet:

 • Relevant utbildning inom marknadsföring eller kommunikation.

 • 5 års relevant arbetslivserfarenhet från liknande roll med inriktning på digital marknadsföring, gärna inom B2B.

 • Erfarenhet av projektledning med möjligheten att framgångsrikt hantera flera kampanjer och projekt parallellt.

 • Stort intresse och förståelse för att analysera trafik, aktiviteter och kampanjer.

 • Goda kunskaper inom CMS-verktyg (till exempel Episerver), CRM/Marketing Automation (Hubspot, Salesforce eller Microsoft Dynamics), Google Analytics och Microsoft Office (främst PowerPoint och Excel).

 • Goda kunskaper i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper:
Du har stor analytisk förmåga och drivs av att skapa smart och relevant innehåll som engagerar och ger resultat. Du ska ha god språkkänsla, vara systematisk, ansvarsfull och noggrann.

Har du dessutom lätt för att samarbeta och en prestigelös och trygg personlighet, så kan du vara den vi söker.

Ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi hoppas kunna ha någon på plats som senast till våren 2021. FAR tillämpar 6 månaders provanställning. Du ansöker med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 22 januari 2021, men vänta inte med din ansökan – urval sker löpande.

På FAR värdesätter vi mångfald. Mångfald för oss är alla de egenskaper som gör människor unika. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, social tillhörighet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning, familjeförhållanden och utbildning.

Har du frågor om tjänsten, kontakta vik Marknadschef Gunnar Björkhag, gunnar.bjorkhag@far.se eller HR Maria Elg, maria.elg@far.se.

Publicerad 2021-01-07

Ansök nu