Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Webbredaktörer

Dagens Nyheter, Stockholm

Ansök nu

Jobba på Sveriges ledande dagstidning i sommar. Vi fokuserar på politik och de stora samhällsfrågorna, som klimatet, klyftorna i samhället, den tekniska revolutionen och vardagens val och villkor.

Dagens Nyheters redaktion i Stockholm söker sommarvikarier:

Webbredaktörer


Vi söker dig med erfarenhet av att ha jobbat som webbredaktör på en nyhetsredaktion.

Din ansökan ska innehålla personligt brev, cv och referenser - skicka endast filer i pdf-format. Ange också vilka program du behärskar (exempelvis InDesign, Premier Pro etc).

DN eftersträvar att kunna skildra och granska hela samhället med vår journalistik. Vi kommer särskilt att beakta kompetenser som språkkunskaper som i dag behövs på redaktionen: finska, ryska, ukrainska, polska, somaliska, persiska/dari, kinesiska, kurdiska, turkiska, samiska, meänkieli och romani.

Dagens Nyheter är Sveriges ledande dagstidning. Våra satsningar på mer kvalitetsjournalistik lockar allt fler läsare och prenumeranter. Den starka tillväxten de senaste åren har gjort det möjligt för oss att förstärka redaktionen på en rad viktiga områden och flera orter i Sverige.

Rekryteringen av sommarvikarier till Dagens Nyheter hanteras av Marieberg Media.

Intervjuer sker löpande.

Frågor om jobben?

Jonas Relesjö jonas.relesjo@mariebergmedia.se


KVALIFIKATIONER

Vi har inga formella krav på kvalifikationer, men du bör i allmänhet ha eftergymnasial journalistutbildning och flerårig erfarenhet av redaktionellt arbete, med goda referenser, för att komma ifråga för sommarjobben på Dagens Nyheter.

Intervjuer kommer att ske löpande.


OM FÖRETAGET
Marieberg Media är Sveriges största bemanningsbolag för journalister med några av landets största och mest dynamiska redaktioner som uppdragsgivare: Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, HD-Sydsvenskan, Lifestylegruppen Bonnier News, Bonnier Local, Hall Media, TT Nyhetsbyrån med flera.Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och har i dag nära 450 medarbetare. Vi rekryterar journalister för uthyrning till alla slags medieföretag, både inom och utom Bonnierkoncernen.Marieberg Media är en del av affärsområdet Bonnier News.Hos oss hittar du några av de mest spännande jobben i Medie-Sverige för reportrar (både print och tv), webbredaktörer, sociala medier-redaktörer, redigerare, liveredaktörer och sändningsproducenter med mera.Läs mer på vår hemsida.

Publicerad 2022-05-02

Ansök nu