Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Webkommunikatör med SoMe-kompentens

Coeli, Stockholm

Ansök nu

Coeli är ett växande entreprenöriellt finanshus med målsättningen att skapa värde både för kapital och människa. Bolaget är i en stark tillväxtfas inom samtliga affärsområden och har en aggressiv plan för vidare tillväxt. Coeli är partnerägt och har kontor i Sveriges fyra största städer.

Vi söker nu efter dig som vill arbeta med innehållet på vår webbplats och i våra sociala kanaler.

Denna roll blir en del av en växande marknadsavdelning, rapporterar till vår operativa marknadschef och utgår från huvudkontoret i centrala Stockholm.

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som brinner för att producera kommunikation och har ett administrativt ordningssinne samtidigt som du gillar när det går undan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att uppdatera webben med både nytt spännande content samt se till att all juridisk information och dokumentation hålls uppdaterade. Du ansvarar även för utskick av nyhetsbrev samt bloggar. Därtill ansvarar du för kommunikationen i våra sociala kanaler. Vi är en avdelning som hjälper till där det behövs så för denna roll behöver man ha en öppen inställning till andra arbetsuppgifter som kan dyka upp.

Du har vana att projektleda och kravställa internt för att du ska lyckas med ditt arbete. Du är en flexibel och öppen person som vill utveckla dig själv och din omgivning.

Kvalifikationskrav
Relevant eftergymnasial utbildning.

Minst ett års yrkeserfarenhet av liknande roll.

Goda kunskaper i Wordpress och sociala medier som exempelvis LinkedIn.

Behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Erfarenhet från finansbranschen är ett plus men inte nödvändigt.

Som person trivs du i en organisation där den entreprenöriella andan genomsyrar allt och tempot är högt.

Övrig information
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Placering: centrala Stockholm

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till CareerWeb@coeli.se. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 31 januari 2022, men vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan denna annons tas bort. Specifika frågor om tjänsten besvaras av Lina Hård via mail lina.hard@coeli.se.

Information om Coeli
Coeli är en svensk kapitalförvaltare som i dagsläget förvaltar cirka 45 miljarder kronor och består av cirka 100 medarbetare. Inom affärsområdet Asset Management skapar Coeli produkter och investeringsmöjligheter som erbjuds till en bred målgrupp, från mindre sparare till stora internationella institutioner. Via affärsområdet Wealth Management hjälper Coeli förmögna privatpersoner, entreprenörer, family office och mindre stiftelser med en förmögenhet på minst 5 miljoner kronor, att bygga sin finansiella plan genom stor kompetens och starkt engagemang.

Coeli har funnits sedan 1994 och startades för att visa att man, genom att utmana det traditionella, kan skapa mer värde i kundernas investeringar. Denna framåtanda och starka vilja att göra saker lite bättre genomsyrar verksamheten även idag. Vi strävar inte efter att bli störst, vi strävar efter att bli bäst. På så sätt förblir vi snabba att kunna förändra, förbättra och skapa mer värde för både kapital och människa.

Coeli vill vara en arbetsplats där vi utmanar traditionella lösningar och strävar efter att göra allt lite bättre. En arbetsplats med många möjligheter och hög fart. Vi nöjer oss inte med det näst bästa utan jobbar alltid hårt för att utveckla såväl tillgångar som relationer. Vi jobbar aktivt för att skapa en kultur där vi värdesätter kompetens och involverar varandra för att dra nytta av olika perspektiv. Vi vågar delge våra erfarenheter, upplevelser och kan vara oss själva. Hos oss belönas medarbetarna för att skapa långsiktiga relationer och värden.

Publicerad 2022-01-10

Ansök nu