Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Content

”Karantänsessions” ska bidra med ljus i mörkret – Oh My med och producerar

Publicerad: 18 mars 2020, 14:40

Bland artisterna som kommer att uppträda i ”Karantänsessions” finns bland andra Anis Don Demina, Oscar Zia och Frida Öhrn.


Ämnen i artikeln:

CoronavirusetOh My

I tider av social isolering är det många som fått se efterlängtade konserter och turnéer avbokade. För att bidra med lite ljus i en för tillfället mörk omvärld väljer därför artisten och programledaren Lisa Hedlund att tillsammans med reklambyrån Oh My att dra i gång livestreamade ”Karantänsessions”. Från Oh Mys sida leds initiativet av nyrekryterade Sofie Gidlöf Brusell som tidigare projektlett stora galor som Idrottsgalan och Guldbaggen.

– Jag och Lina har känt varandra länge och egentligen skulle vi haft möte om en ny teveproduktion, men istället började vi prata om vad vi skulle kunna göra för att skapa lite ljus i mörkret. Det är ett litet bidrag till alla som är isolerade, men kanske kan det hjälpa någon att få lite hopp. Dessutom hoppas vi kunna inspirera till initiativ som skapar nytt innehåll i människors vardag nu när så mycket ställs in, säger Sofie Gidlöf Brusell som är chef över filmavdelningen på Oh My.

Konserterna kommer att sändas live på Facebooksidan ”Karantänsessions” varje torsdag klockan 12. Flera artister som tidigare tävlat i Melodifestivalen har redan hoppat på.

– Jag kände att jag måste göra något och bidra. Musiken helar och för folk samman. Detta är en liten present från oss och en pepp till alla som gör ett fantastiskt jobb där ute, konstaterar Lina Hedlund som precis har avslutat uppdraget som programledare för Melodifestivalen.

Konserterna kommer att sändas från Lina Hedlunds vardagsrum.

– Blir det den succé som vi hoppas kommer vi att fortsätta. Detta projekt har dragits ihop på två dagar och det är otroligt att se vilken kraft det finns när alla samverkar. I dessa paniktider får vi underhålla oss på distans istället, konstaterar Oh My:s medgrundare Christian Albinsson.

Medverkande artister:

Lina Hedlund

Dotter

Robin Bengtsson

Anis don Demina

Martin Stenmarck

Frida Öhrn

Nassim Al Fakir

Oscar Zia

Hanna Hedlund

Piano: Pelle Arhio

Slagverk: Tom Söderblom

Gitarr: Joel Sahlin

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

CoronavirusetOh My

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.