Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

30 män delar med sig av sina erfarenheter av psykisk ohälsa i Pringles kampanjvideo

Publicerad: 2 november 2022, 12:17

Pringles samarbetar med Movember och vill få fler män att öppna upp sig.

Ämnen i artikeln:

MovemberNyheter

R

Redaktionen

red@resume.se


I november samarbetar det välkända chipsmärket Pringles för första gången i Sverige med världsledande välgörenhetsorganisationen Movember. I år är temat psykisk ohälsa och arbetet syftar till att uppmuntra män att öppna upp sig och i förlängningen förhindra självmord. 

För att öka medvetenheten har Pringles tagit fram en kampanjvideo där 30 män, i olika åldrar och etniciteter, svarar på frågor om deras erfarenhet av psykiskt ohälsa. Budskapet är att uppmuntra fler att våga börja prata och fråga män hur de mår på riktigt.

För varje sålt pringlesrör skänker Pringles en krona till Movember och deras arbete kring mäns mentala hälsa under hela November. De räknar med att donera upp till totalbelopp om 500 000 kronor till Movember under november 2022. 

Kampanjvideon gick live på sociala medier den 1:a november och kommer även delas genom samarbeten med influencers och poddar, samt marknadsföras i livsmedelsbutiker. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev