Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Afa försäkring sprider kunskap genom popstjärnor och influencers

Publicerad: 16 maj 2022, 11:05

Har du koll på dina försäkringar?

Nu släpper Afa försäkring nya filmer för att öka kännedomen om de kollektivavtalade försäkringarna.


Ämnen i artikeln:

FLXTV4Playanr+1InfluencerInfluencers

Afa försäkring försäkrar alla anställda inom kommun och region via kollektivavtal – det innebär att anställda i den offentliga sektorn har möjlighet att få ersättning om de blir sjuka eller skadar sig på jobbet. Men långt ifrån alla har koll på sina kollektivavtalade försäkringar. Det vill Afa försäkring tillsammans med de fackliga parterna AkademikerAlliansen, OFR och Kommunal, ändra på. 

I den nya kampanjen får påhittade popstjärnor och influencer-tvillingar vittna om hur det hade varit om de haft samma jobb men inom kommun och region. Då hade de haft kollektivavtalade försäkringar. 

Kampanjen är gjord av anr+1 och kommer att gå bland annat på TV4Play och sociala medier. Filmerna är producerade av FLX och regisserade av Bill Schumacher.

– Novus mätningar visar att de som upplever att de har koll på sina kollektivavtalade försäkringar har ökat från 15 procent till 27 procent. Det är något vi är stolta över och det visar att vi helt klart är på rätt spår med kampanjen, säger Johan Ljungqvist, kommunikationsdirektör på Afa försäkring. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Carl Almquist, AD, anr+1 

Hampus Mattsson, Copy, anr+1 

Andreas Lönn, CD, anr+1 

Barbro Långjuth, produktionsledare, anr+1 

Anna Celay, projektledare och strateg, anr+1 

FLX, produktionsbolag 

Bill Schumacher, regissör 

Johan Ljungqvist, beställare, Afa försäkring 

Camilla Kinnarinen, projektledare, Afa försäkring 

 

Nellie Pilsetnek

Reporter

nellie.pilsetnek@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.