Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Amazons udda medieval – visar långfilm i reklamtavlor på Stureplan

Publicerad: 21 mars 2022, 10:39

Foto: Amazon prime video

Nyfikenhet ska få Stockholmarna att höja blicken och upptäcka den stora duken som nu sitter på Stureplan. Det är åtminstone förhoppningen hos Amazon prime video, som snart har premiär för en ny säsong av Star Trek Picard.


Ämnen i artikeln:

KampanjAmazon

En stor vit duk sitter på huset vid Stureplan 19, den är 216 kvadratmeter och syftet är att väcka uppmärksamhet för premiären av den nya säsongen med Star Trek Picard hos Amazon prime video.

På dagarna är det inte helt tydligt vad duken har för syfte, den är helt vit under dagtid, förutom två mindre logotyper i nederkant. 

– Att skapa nytänkande kampanjer som får förbipasserande att verkligen reagera är precis det vi vill åstadkomma med de kampanjer vi levererar, säger Malin Johansson, vd på XLoutdoor AB i ett pressmeddelande.

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Ämnen i artikeln:

KampanjAmazon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.