onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Apohem presenterar nytt koncept – hyllar badrumsritualer

Publicerad: 17 april 2023, 12:23

Aldrig tandborstning före vitaminpillren eller tandtrådstorsdag. Alla har vi våra inövade badrumsritualer, en insikt som ligger till grund för Apohems nya långsiktiga koncept.

Ämnen i artikeln:

NyheterApohemSave Our SoulsKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


I december 2022 anlitade nätapoteket Apohem Save our souls som ny kreativ byrå. Uppdraget för byrån var att ta fram ett koncept som skulle bidra till att tydliggöra Apohems position på apoteksmarknaden. Nu presenterar parterna ”För alla dina ritualer”. Grunden i konceptet är de badrumsritualer många människor har, oavsett om det gäller långa bad eller att man alltid lägger på sin ansiktsmask på ett särskilt sätt. Ritualer där själva produkterna spelar en självklar roll.

– Self care, hälsa och hudvård upplevs ofta som något exklusivt för dem som har mycket pengar och tid, säger Apohems CMO Therese Kempe. Vi vill visa att det inte behöver vara dyrt eller krångligt att ta hand om sig själv och dem man tycker om. I vårt universum är brustabletter, kosttillskott och nässköljning minst lika mycket self care som exklusiva serum och krämer.

Tanken är att konceptet ska bli långsiktigt och utgöra en grundplatta för all Apohems kommunikation. Kampanjen lanseras i dag och kommer att synas i tv, utomhus, digitalt samt i podd- och influencersamarbeten.

– Vi såg att nästan alla har sina egna personliga sätt för att göra det man sysslar med i badrummet lite härligare, säger Olle Langseth, kreatör på Save our souls. Nån kör med tandtråd, använder tandpetare och gurglar på ett särskilt sätt, någon annan radar upp sina kosttillskott i en speciell ordning, och sen finns det dom som kommit på att om man tänder ett doftljus och sätter på musik så skriker barnen mindre när man luskammar dem. Folk har sina ritualer helt enkelt, och även den vardagligaste är värd att lyfta fram.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Foto: THE TEMPLATES

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Apohem

CMO: Therese Kempe

Design: Caroline Kauffmann och Nathalie Torpenberg

VD: Gustav Hasselgren

Creative Agency: Save our souls

Fotograf: Gustav Almestål

Mediabyrå: HowCom

Account Director: Therese Andersson

Business Director: Patrik Furuhagen

Digital Strateg: Silvia Barklund

Digital: Mia Hellsten

Broadcast: Anton Jormeus

OOH: Michaela Treslow

Produktionsbolag: Camp David

Daniel Wårdh, Director

Fotograf: Moritz Matlik

Per Welén, Exekutiv Producent

Viktor Jörneryd, Producent

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev