Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Apotekets inhouse-byrå släpper flera kampanjer

Publicerad: 26 april 2022, 05:45

Apoliva ska flyga mer med hjälp av ny kampanj.

En kampanj för vaccinering mot TBE syns nu i tv och i sociala medier. Tillsammans med Doktor24 sker vaccination på 60 apotek vilket innebär Sveriges största vaccinationsmottagning.


Ämnen i artikeln:

Apoteket

Bakom kampanjen står Apoteket som genom inhouse-kampanjen för att öka vaccineringen mot TBE.

– Det nya konceptet mottogs väl från dag ett, mycket tack vare igenkänningen i loggan som fått liv, figuren Apo följer med som en röd tråd även i kommande uttag. Resultat kan vi se både i ökad försäljning och varumärkestracking, men också att det blev fullbokat i vaccinationsmottagningarna bara en vecka efter kampanjstart. Det bästa betyg vi kan få, säger Anders Rynnel, chef för marknadskommunikation på Apoteket. 

Nu kommer också en ny reklamfilm där skönhetsvarumärket Apoliva lyfts fram under våren med en återlansering.

– Marknaden är översvämmad av skönhetsprodukter för kvinnor. Vi vill i det bruset lyfta Apoliva som är svenska produkter för naturlig skönhet, med hög kvalitet, till priser man har råd med. Lösningen blev en egenproducerad version av hitlåten ”Helt seriöst” framförd av en kör som sjunger medan de gör sig ordning framför badrumsspegeln. Att sjunga i badrummet, i duschen eller framför spegeln är något många känner igen sig i, dessutom är körsång Sveriges mest populära föreningsverksamhet. Det var de inkluderande pusselbitarna vi letade efter. Apotekets Apoliva är svensk beauty, body and soul för den medvetna kvinnan, säger Rickard Villard, cd på Apoteket creative studios. 

 

Apotekets team

Rickard VIllard – creative director
Henrik Haeger– copywriter

Mikaela Kaskal – projektledare 

Therése Ahlin Lindersson – projektledare 

Lina Söderström, BRF – regi

 Produktionsbyrå Colony.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Nellie Pilsetnek

Reporter

nellie.pilsetnek@resume.se

Ämnen i artikeln:

Apoteket

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.