Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Apple samlar kändisar i bildspel – vill visa människan bakom skärmen

Publicerad: 11 november 2020, 10:43

Lady Gaga i Apples nya reklamfilm.

Apple visar människan bakom datorskärmen, i en ny reklamfilm som släpps i samband med lanseringen av en uppdaterad Macbook-modell. Till sin hjälp har de bland annat Lady Gaga, Jane Goodall och Kendrick Lamar.


Ämnen i artikeln:

Apple

Det går att skapa rörlig reklam av hög kvalitet trots coronapandemi, visar Apple i en ny film som släpps i dag i samband med lanseringen av en uppdaterad version av deras Macbook.

Filmklippet är döpt till ”Behind the Mac” och tar avstamp i just människorna bakom datorskärmen. Men det hela görs på ett annorlunda vis. 

Med hjälp av redan existerande foton skapar fyller Apple kampanjfilmen med ett snabbt bildspel. Det är inte heller vem som helst som visas upp i reklamen. Trots den korta tiden hinner Apple fylla klippet med betydligt mer än en handfull kändisar, aktivister, musiker och andra profiler. Bland dessa: Jane Goodall, Kendrick Lamar, Gloria Steinem, Billie Eilish, Jonathan Van Ness, Lady Gaga, Serena Williams, RuPaul, Tarana Burke, Spike Lee, Stephen Colbert, Pharrell Williams, Takashi Murakami, Solange Knowles, Donald Glover och Iris Apfel.

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Apple

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.