Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Arken Zoo gör pastisch på Dallas

Publicerad: 7 juli 2022, 12:14

Arken Zoo och IW Edition inspireras av sitcom-intriger i den nya nordiska kampanjen.


Ämnen i artikeln:

IW EditionKampanjReklam

Samtidigt som Dallas hade sin peak grundades Arken Zoo, som i år fyller hela 35. Tillsammans med IW Edition har man inspirerats av Dallas, Sue Ellen, Bobby, Cliff, och alla intriger, och skapat en ny kampanj som omfattar hela Norden.

– Även små djur kan skapa stor dramatik. Våra husdjur blir ju huvudrollsinnehavare i våra liv, och som djurägare måste man vara beredd på att livet med djur är ett liv fullt av både ofrivillig komik och drama, säger Johanna Reis, creative director på IW Edition. 

Ja, vilken husdjursägare som helst kan nog vittna om rymningsförsök, sönderrivna soffor eller tofflor med bitmärken. Kampanjen kommer lyfta just den typen av intriger, och kommer synas på bio, på sociala medier, och höras i radio.

– När husdjursdramat slår till är det skönt att kunna få hjälp och råd från någon som själv har lång personlig erfarenhet. När man kommer till Arken Zoo kan man räkna med att de man träffar själva har mött de flesta personligheter ett djur kan ha och att de är där för att hjälpa dig. Som husdjursägare själva har vi upplevt alla de upptåg de kan hitta på som gör att just ditt husdjur är det mest speciella som finns i hela världen, säger Sarah Frelin Ekvall, chef på inhouse-avdelning hos Musti Group/Arken Zoo.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Arken Zoo

Sarah Frelin Ekvall, Head of Group Inhouse Creatives på Musti Group/Arken Zoo. 

 

IW Edition

David Leeb, Projektledare

Katarina Bäcklund, Byråproducent

Johanna Reis, Creative Director

Kalle Berglind, AD

 

Produktionsbolag: Bruto

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

IW EditionKampanjReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.