tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

B-Reel fortsätter att skruva Tre:s koncept – med flamenco

Publicerad: 23 maj 2022, 12:08

Bacons Andreas Nilsson regisserar operatörens senaste reklamfilm.

Ämnen i artikeln:

TreB-ReelNyheterAndreas NilssonReklamfilm

R

Redaktionen

red@resume.se


Tidigare i år presenterade mobiloperatören Tre utvecklingen av sitt kommunikationskoncept ”Trevligt” där man tagit hjälp av reklambyrån B-Reel efter att en tid enbart arbetat inhouse.  I en karaokeversion av ”Say You, Say Me” mötte vi den annorlunda 3-mannen som skapade diskussioner i reklamsverige. Nu fortsätter man utmana telekombranschen, den här gången med flamencodansare. 

– Trevligt är annorlunda, lustfyllt och något annat än vad man är van att se i vår bransch. Det är ingen nyhet att människor är trötta på reklam rent generellt, och det är svårt att charma konsumenterna på vår marknad. Därför behöver vi ruska om både vår egen kommunikation och utmana branschens status quo. Det tänker vi fortsätta göra, säger Jim Carlberg, Marknadschef på Tre Sverige i ett pressmeddelande. 

Tre kommer fortsätta att utveckla Trevligt-konceptet tillsammans med B-Reel och låta det ta sig olika uttryck under resten av 2022. Denna vecka startar en ny reklamfilm som följaktligen bygger vidare på utmanarpositionen. 

– Dagens medielandskap kräver verkligen kärlek till hantverket, och med utvecklingen av Trevligt vill vi fortsätta sticka ut, överraska och underhålla. Vi är övertygade om att denna film kommer göra just detta, säger Afshin Moeini och Christian Poppius, creative directors på B-Reel i en kommentar.

Den nya reklamfilmen är regisserad av Andreas Nilsson och kommer synas brett på TV och streamingtjänster under våren och sommaren. 

– Att få jobba med skapandet i det här projektet påminde mig om varför jag älskar mitt jobb. Jag hoppas, och tror, att den glädjen vi kände på inspelningen skiner igenom på slutresultatet, säger Andreas Nilsson, regissör på Bacon.

 

 

 

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp:

Tre
Jim Carlberg, Head of Marketing

Mirja Kais, Head of Tre Creative Agency

Mathias Anderson, Creative Lead, Tre Creative Agency

Erik Carlson, Creative Lead, Tre Creative Agency


B-Reel

Zack McDonald, Executive Creative Director

Afshin Moeini, Creative Director

Christian Poppius, Creative Director

Maja Beckman, Group Brand Director

Ewa Staël von Holstein, Brand Manager

Thomas Eon, Strategist

Agency producer: Colony

Markus Ahlm

Production Company: Bacon

Director: Andreas Nilsson

Executive Producer: Mette Jermiin

Line Producer: Ditte Glass

DOP: Lasse Frank

Post Producer: Louise Ryge

VFX: BaconX

Colorist: Lasse Selvli / BaconX

Sound Designer: Adrian Aurelius / ballad

Still photography: Andi Singer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev