Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

B-Reel lanserar global filmkampanj för Hyundai

Publicerad: 20 mars 2020, 09:38

Hyundai rullar ut global kampanj i samband med deras lansering av nya Elantra. B-Reel ligger bakom filmerna.


Ämnen i artikeln:

B-ReelHyundai

Kampanjen är framtagen av B-Reels New York-kontor. När man tittar på filmerna blir det tydligt att bilmärket haft en strävan att göra reklamfilm bortom den mall av  generiska budskap och tonalitet som inte sällan präglar kampanjerna inom kategorin. Här har Hyundai riktat sig särskilt mot millennials och Gen Z med budskapet ”This is how you dare”.

Johan Dahlqvist, Group ECD som styr det kreativa på global nivå, och som därmed leder samarbetet över kontorsgränserna säger så här om kampanjen: 

– Globala bilfilmer är inte superlätta att navigera undan från total irrelevans och snömos-kollaps. Därför är det kul att vi och teamet i NY fått förtroendet att försöka ge Hyundai en tonart som andas lite mer nutid, lite mer ungdom, om än förhöjt i en härlig musikvideo-soppa.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Kampanjen kommer gå globalt i TV, online, utomhus, i butik och i print. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

B-ReelHyundai

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.