Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Barnen och idrotten i fokus när Intersport lanserar julkampanj

Publicerad: 27 november 2020, 09:43

Med ett arv i sporten och idrottsrörelsen väljer Intersport att gå tillbaka till rötterna och fokusera på föreningslivet.


Ämnen i artikeln:

IntersportJulkampanj

Intersport har haft en turbulent 2020. I våras inledde bolaget en rekonstruktion, kedjan har fått stänga ner flera butiker och för tre veckor sedan bytte bolaget vd för Marcus Wibergh till Pontus Pettersson.

När varumärket lanserar julkampanjen knyter de an till en trend i kategorin under coronavåren. Att uppmana sina konsumenter till idrott och aktivitet. Denna gång uppmärksammar Intersport sin koppling till föreningslivet där kunderna bidrar till att stötta valfri förening med tre procent på alla köp.

Intersport har Skandinaviens samarbetar i dag med drygt 1300 idrottsklubbar runtom i Sverige med cirka 400 000 aktiva barn och ungdomar. Föreningar som i många fall har haft ett väldigt tungt år med inställda tävlingar, begränsning av publik på matcher och ekonomiska konsekvenser till följd av pandemin. 


– Att vi här kan väva samman mycket av det vi står för känns fantastiskt roligt. Både genom att uppmuntra till aktivitet med alla dess mervärden för folkhälsan samt vår roll i föreningslivet som i sin tur leder till rörelseglädje och idrottande för våra unga. Detta är något vi kommer att bygga vidare på framåt - detta är bara början, säger Pontus Petersson, ny vd för Intersport i Sverige i en kommentar och fortsätter:

– Det känns bra att vara med att stötta föreningslivet i denna tid och att vi tillsammans försöker skapa hopp framåt om att det på sikt kommer ljusna.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Qbrick är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

IntersportJulkampanj

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.