Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Bäst och sämst i klassen när kreatörerna fäller dom över valaffischerna: ”Partiet som gör Se och Hörs formgivare avundsjuk”

Publicerad: 18 augusti 2022, 12:36

Överst från vänster: Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna. Nedan från vänster: Moderaterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Kristdemokraterna och Liberalerna.

Foto: sorendls

I en månad framåt pryds gator och torg med partiernas valaffischer. Resumé låter jurymedlemmar i Månadens kampanj tycka till om kreativ nivå och hantverkshöjd: ✓ Affischerna som sticker ut ✓ De som ratas ✓ ”Defensiv strategi” ✓ ”Stelt och torrt” ✓ Budskapet vi känner igen ✓ Tipsen från kreatören: Rubrikerna som kommer funka i nästa val.


Ämnen i artikeln:

Politisk kommunikationMånadens KampanjKampanjToppnyheter

Jenny Lindgren, copywriter, Markus Reklambyrå:
”Rent kreativitetsmässigt tycker jag väl majoriteten av valaffischerna i år är ganska gäspiga, men det kanske mer är regel än undantag. Mycket partiledarporträtt tillsammans med

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.