Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Begravningsbyrån kampanjar med ljust budskap i kolsvart film

Publicerad: 24 januari 2020, 08:25

En kolsvart inledning med ett avslut i ljus, från kommunikationsbyrån Vinter för begravningsbyrån Klarahill, ska visa att begravningsbyrån kan bidra med ett bra avslut på en tung tid.


Ämnen i artikeln:

KlarahillVinter

Klarahill är en samlingsorganisation bestående av 28 begravningsbyråer.

Nu presenterar organisationen en ny kampanj framtagen av kommunikationsbyrån Vinter. I filmen har byrån låtit 15 kolsvarta sekunder illustrera känslan av att förlora någon närstående. I filmens avslutande 15 sekunder påminner dock Klarahill om att de bidrar till att själva avskedet blir ljust.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

– Det var Vinter som kom till oss med filmidén. Jag gillade den direkt, den är enkel och den förmedlar det som är Klarahills kärna: att låta varje begravning berätta en historia. Jag tycker att de här 30 sekunderna är en berättelse i sig, säger Klarahills marknadschef Annette Strömberg.

Arbetsgrupp

Arbetsgrupp Vinter

Sofia Petersson – art director

Ellen Althén – copywriter

Anders Ahlbom – copywriter

Martin Baude – creative director

Sofia Flodmark – projektledare

Beställare Klarahill

Annette Strömberg

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

KlarahillVinter

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.