Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Bookbeat väljer NoA – här är första kampanjen

Publicerad: 5 juli 2021, 08:06

Den första kampanjen inom samarbetet lanserades i juni.

Bookbeat inleder nytt samarbete med NoA-byråerna Bold NoA, Åkestam Holst NoA och NoA Consulting. Tillsammans utvecklar de ny visuell identitet och kommunikationskoncept för Bonnier Books ljudbokssatsning.


Ämnen i artikeln:

NoaÅkestam HolstBoldKampanj

Ljud- och e-bokstjänsten Bookbeat grundades 2015 och ägs av Bonnier Books och har i dag över 100 anställda med huvudkontoret i Stockholm. För närvarande finns Bookbeat på 28 europeiska marknader, med flest användare i Sverige, Finland, Tyskland, Danmark och Polen. Nu väljer man att inleda ett samarbete med byrånätverket NoA och byråerna Åkestam Holst, Bold och NoA Consulting. Genom samarbetet tas det fram en ny visuell identitet och ett kommunikationskoncept. 

– Sedan start har vi på Bookbeat steg för steg byggt upp en tjänst som hundratusentals användare älskar, både i Sverige och internationellt. Och det som drivit de att prova oss är hur vi kommunicerar både vår tjänst och varumärke. Tillsammans med NoA vill vi nu ta nästa spännande steg för att utmana och utveckla vår visuella identitet och kommunikation, säger Sofia Eriksson, chief commercial officer på Bookbeat, i ett pressmeddelande. 

Design director Karin van der Kwast Gissberg från Bold kommenterar:

– Historier finns överallt omkring oss och just ljudböcker har en unik förmåga att fånga oss. En slags dualitet mellan vår vardag och en förhöjd verklighet som man gärna dröjer sig kvar i, även om man pysslar med något annat medan man lyssnar. Det har varit den konceptuella tråden som varit genomgående när vi skapat den nya identiteten. Nothing beats a good book – ett otroligt inspirerande samarbete mellan Bookbbeat och hela arbetsgruppen inom NoA.

Den första kampanjen lanserades i juni och kommer att synas bland annat i digitala kanaler, sociala medier, tv, utomhus och radio i Sverige, Tyskland och Finland.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Amanda Törner (tjänstledig)

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.