söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Byggjätten JM väljer Volt – här är nya konceptet

Publicerad: 4 september 2023, 11:00

Foto: Joel Ekström.

JM, en av Nordens ledande bostadsutvecklare, gör Volt till ny huvudbyrå för det samlade varumärkes- och kommunikationsarbetet.

Ämnen i artikeln:

KampanjPR-kampanjReklamkampanj

Andreas Rågsjö-Thorell

andreas.thorell@resume.se


JM:s verksamhet är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen, med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland.

– Volt har visat god förståelse för vår affär samt strategisk och kreativ höjd som svarar mot våra kommunikationsbehov, och vi är glada över att vara i gång, säger Jon Öhman, Projektledare marknadskommunikation på JM, i ett pressmeddelande.

Efter ett omfattande strategiskt arbete har Volt nu tagit fram ett nytt långsiktigt kommunikationskoncept som ska samla reklam och kommunikation mot samtliga målgrupper i samtliga kanaler.

Konceptet "Dags för något nytt?" börjar i människors vardag här och nu. Kommunikationen dramatiserar olika situationer som kan vara anledningar till att det är dags att flytta till en bekvämare och mer genomtänkt bostad. Filmerna är producerade av BRF och regisserade av Magnus Härdner

– Det här är en blinkning till hur det kan vara att bo i byggnader som inte är anpassade efter ett 2023-liv. I den här kampanjen dyker vi ner i några av de störningsmoment som finns i folks vardag och överdriver dem in absurdum. På så sätt kan JM stå ut i en bransch som ofta har porträtterat bubbligt lyckliga människor som skålar på grannmiddagar i nyproducerade hem, säger Lisa Granberg Gille och Alexandra Arvidson, kreatörer på Volt i en kommentar.

Lanseringskampanjen går brett i tv, OLV, display, print och sociala medier med start 28 augusti.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp


JM
Katarina Jordell Rimmerfeldt, Kommunikationschef
Jon Öhman, Projektledare marknadskommunikation
Heidi Ekberg, Kommunikationsstrateg extern kommunikation

Volt
Toni Donnelly, Projektledare
Victor Forsberg, Produktionsledare
Henrik Stampe, Strateg
Nora Strömberg, Planner
Lisa Granberg Gille, Art Director
Alexandra Arvidson, Copywriter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev